Megfélemlítés esetén őrző-védő szolgálat?
Ha egy 20 éves fiatalt pár helyi rettegésben tart és többször megfenyegetett a barátnője múltja miatt (a lány szakított volt párjával, aki ezt nem viseli el és a lány új barátját fenyegeti), akkor érdemes szólni egy ilyen cégnek?
Nem akarom, hogy ismerőseim belekeveredjenek, ezért nem szeretnék egy haveromnak se szólni, viszont egyre inkább irritálnak és félelemben tartanak a fenyegetőző sms-ek.
utolsó például: "vigyázz magadra mert nagyon fájni fog amit kapni fogsz tőlem". Már személyesen is kerestek, de mindig sikerült elkerülnöm őket.
Rendőrségnek nem akarok szólni, mert úgy sem foglalkoznának vele, meg nem is lenne meghátráltató ereje a dolognak.
Viszont találtam a környéken ilyen őrző-védő cégeket, akik magánszemélyek védelmét, anyagi tulajdon jogos behajtását és hasonlókat vállalnak. Szerintetek lenne ereje annak, ha megfizetném az egyik céget, hogy beszélgessenek kicsit el ezzel a pár személlyel? Gondolom nem olcsó, de a pénz nem igazán számít most.
Mielőtt vádolna valaki, a kapcsolatba úgy mentem bele, hogy nem tudtam erről a fiúról, csak hónapok után bukkant fel.
A lány jobban meg van ijedve, mint én, ezért most azonnal véget kell vetni ennek az egésznek, úgy érzem.
Tanácsokat kérnék azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e pénzért megfizetni "keményfiúkat"? Köszi
Az írásodból az derül ki,hogy eléggé be lehetsz sz.rva.
Sztem az emberkének pont ez a célja,ha meg akart volna
verni,veretni már régen megtette volna.Az ilyen esetek több mint 90% csak üres fenyegetőzés.A policét fölösleges belevonni,míg vhol vér nem folyik úgysem csinálnak semmit.
Én 2-3 cimborámmal fölkeresném a fiatalember,hogy fejtse ki mi is a problémája?bár sztem ajtót sem nyitna.. :-)
köszönöm mindenkinek a választ.
Persze, hogy be vagyok szarva, mivel soha életemben nem voltam ilyen helyzetben, mindig kerültem a konfliktust. És az illető a barátnőm elmondása szerint agresszív és kiszámíthatatlan.
Ma utánaérdeklődtem e-mail-ben az egyik ilyen cégnél, és vállalnak hasonló jellegű munkát, de ezzel is az a baj, hogy először ki kell deríteniük, hogy jogos-e a dolog, meg hasonlók... És legalább 1-1,5 hetes előmunkát mondott az ember...
Lehet, hogy inkább hagyom ezt és tényleg az lesz, hogy várok, hátha megunja. 3 napja nem küldött sms-t, de a barátnőmet próbálta hívni tegnap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!