Mit tegyek? Nagyon félek tőle. Igaz jó lenne megkönnyebülni
Figyelt kérdés
Kaptam jónéhány rossz jegyet a suliban. Apa tudja, de mamához járok tanulni. Hogyan mondjam el mamának a rossz jegyeket? Nagyon nagy fejmosás lesz a következménye. hogyan mondjam el? mikor?2009. nov. 23. 20:25
1/6 anonim 

válasza:

kérd hogy mégtöbbet tanulhassatok,mert szeretnél javitani
és mutasd meg hogy miket kaptál
és nézz nagy boci szemekkel
2/6 anonim 

válasza:

Legyél túl rajta mielőbb. Felesleges halogatni. Hallgasd meg a fejmosást aztán mond el tudod, hogy miért van szánod bánod és igyekszel kijavítani. Megkönnyebbülsz és nem lesz negatívhatással a későbbi tanulásodra.
3/6 A kérdező kommentje:
kösz
mindenkinek
2009. nov. 23. 20:41
4/6 anonim 

válasza:

Es anyukad nem el veled? Nem baj, ha fejmosast kapsz! Azt jelenti, hogy fontos vagy a mamanak, es szeretne, hogy jol tanuljal! Most tenyleg ez a legfontosabb neked, a tanulas.
En ha ujbol megszuletnek, csak es kizarolag a tanulassal es sportolassal foglalkoznek. Aztan amikor foiskola, egyetem, nyelvvizsgak utan ott tartja az ember a kezeben a bizonyitvanyokat, annal jobb erzes nincs! Tanulj, hidd el erdemes.
Minel elobb mondd meg, hogy nem keszultel fel, de ki fogod javitani a rossz jegyeket, ezt igerd meg!!!
5/6 anonim 

válasza:

én is voltam ilyen helyzetben.nekem is papám tudta mindegyik egyesemet de én nem is mondtam el mamámnak hanem elment szülöire na azt a pár órát nem kivanom senkinek hát kaptam érte rendesen.mond el mielöbb.
6/6 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit stréber ?
Pár rossz jegytől nem áll meg az élet b@szki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!