Miért vádol folyton azzal az anyám, hogy hazudok?
Én is átéltem ezt! Sokáig piszkált azzal, hogy én fiúzok, pedig soha sehová nem mentem. Elég későn kezdtem párkapcsolatba is. Aztán azzal vádolt, hogy cigizek, mai napig sem dohányzom, pedig már lassan 10 éve nem egy háztartásban élünk. Vádolt ezzel, azzal, de a mai napig sem tudom miért. Az lett az eredménye, hogy már nem is szólok hozzá, mert így a jó.
Minden ember maga életéből indul ki, s valószínűleg ez a tapasztalata. DE tudod mit, ki mint él úgy ítél. Azt hiszem így van ez a mondás.
Kamasz fiam van. Azt hiszem akkor gyanakodnék, gyanúsítgatnék, ha a fiam tényleg sohasem érezné szükségét annak, hogy valami fontos vagy apró dolgot megbeszéljen velem. Bármit. Valahogy így kezdődik: "Képzeld, a múltkor ... Szerinted miért...? Dehát én...
Próbálkozz apró ügyekkel, de őszintén.
Kedves Kérdező!
Akkor nem értem az anyukádat. Próbáld megbeszélni vele, hogy miből ered a bizalmatlansága, és hogy ez mennyire zavar téged. Szerintem nem is érzi, hogy ez mennyire bántó tud lenni, csak már szinte automatikusan hozzáfűzi. Gondolom, harag sincs az arcán. Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!