Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vádol folyton azzal az...

Miért vádol folyton azzal az anyám, hogy hazudok?

Figyelt kérdés
Ma amikor megjöttem az iskolából egyből azzal kezdte hogy nem vittem el a munkás ruhámat, mire én: de igen, el vittem, erre azt mondta hogy hazudok, utána pedig megmutattam neki hogy a táskámban van, de nem szólt semmit.Ehhez hasonló szituációk töltik be az egész napomat a hét minden napján, és végül tényleg bebizonyosodik hogy nem hazudtam mert bebizonyítom, most már egyre jobban idegesít hogy ezt a "játékot" játssza velem:(
2009. nov. 23. 18:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ideges a munkája, vagy az egész élete miatt és rajtad vezeti le a feszültséget. Sajnos rengeteg szülőre jellemző ez manapság. Bocsánatkérést meg ne is várj, nem tart magával egyenrangúnak.
2009. nov. 23. 18:18
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
suliba minek munkás ruha?
2009. nov. 23. 18:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is átéltem ezt! Sokáig piszkált azzal, hogy én fiúzok, pedig soha sehová nem mentem. Elég későn kezdtem párkapcsolatba is. Aztán azzal vádolt, hogy cigizek, mai napig sem dohányzom, pedig már lassan 10 éve nem egy háztartásban élünk. Vádolt ezzel, azzal, de a mai napig sem tudom miért. Az lett az eredménye, hogy már nem is szólok hozzá, mert így a jó.

Minden ember maga életéből indul ki, s valószínűleg ez a tapasztalata. DE tudod mit, ki mint él úgy ítél. Azt hiszem így van ez a mondás.

2009. nov. 23. 18:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Mert a suliban a gyakorlatra kell munkás ruha.
2009. nov. 23. 18:25
 5/17 anonim ***** válasza:
Vagy anyukád senkiben sem bíz meg + feszültség = rajtad csattan az ostor. (velem is így van)
2009. nov. 23. 18:38
 6/17 anonim ***** válasza:
Azért ennek előzményei lehetnek, ha ennyire nincs bizalma benned, hozzád. Megvénültem az anyukám közelében, de soha nem mondta, hogy hazudok. /Olyant igen, hogy a "butaságig őszinte" vagyok, de ezt dícséretnek szánta./ Nem kéne magadba nézni, hogy mi vezetett idáig?
2009. nov. 23. 18:56
 7/17 anonim válasza:

Kamasz fiam van. Azt hiszem akkor gyanakodnék, gyanúsítgatnék, ha a fiam tényleg sohasem érezné szükségét annak, hogy valami fontos vagy apró dolgot megbeszéljen velem. Bármit. Valahogy így kezdődik: "Képzeld, a múltkor ... Szerinted miért...? Dehát én...

Próbálkozz apró ügyekkel, de őszintén.

2009. nov. 23. 19:05
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem kéne, nem szoktam hazudni, őszinte vagyok vele, más szülő örülhetne ha mindent elmondana neki a gyereke, van olyan haverom aki még azt sem mondta el az anyjának hogy megbukott, még sem mondja az anyja neki hogy hazudik mindig.
2009. nov. 23. 19:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak: én már nem vagyok kamasz.
2009. nov. 23. 19:07
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Akkor nem értem az anyukádat. Próbáld megbeszélni vele, hogy miből ered a bizalmatlansága, és hogy ez mennyire zavar téged. Szerintem nem is érzi, hogy ez mennyire bántó tud lenni, csak már szinte automatikusan hozzáfűzi. Gondolom, harag sincs az arcán. Vagy tévedek?

2009. nov. 23. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!