Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem lenne megkapni...

Mennyi esélyem lenne megkapni a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Elváltunk a feleségemmel de a 2 éves lányunk vele maradt úgy, hogy bármikor elhozhatom magamhoz. Meghülyült és összejött valakivel akit régebbről ismerek és egyáltalán nem örülök neki, hogy a kislányom is ott van mert voltak zűrös ügyei a srácnak... azt állítja, hogy megváltozott de azért én nem bízok meg benne és azt akarom, hogy a gyerek velem éljen. Láthatja az anyját meg minden de jobb lenne ha nálam lenne. Semmit nem tudok erről, hogy hogy működik meg mi kell hozzá de van normális munkám, saját házam, autóm, normális életem csak éppen egyedül élek de ha kell akkor szerzek valakit. Neki most nincs munkája és úgy tudom a srác is egyszer dolgozik, egyszer nem de van saját házuk, nincsenek rossz anyagi helyzetben de nem is gazdagok, én valamivel jobban állok. Lenne esélyem? Valaki mesélne erről részletesebben?
2013. dec. 10. 14:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akkor félreértettetek. Engem az nagyon nem érdekel, hogy van kapcsolata, engem az érdekel, hogy ameddig a lányom vele él addig ne jöjjön össze ilyen emberekkel mint amilyennel most is együtt van. Vagy legalábbis ne költöztesse oda ahol az én gyerekem is van mert nem akarom, hogy valami baja legyen.
2013. dec. 10. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

"engem az érdekel, hogy ameddig a lányom vele él addig ne jöjjön össze ilyen emberekkel mint amilyennel most is együtt van. Vagy legalábbis ne költöztesse oda ahol az én gyerekem is van mert nem akarom, hogy valami baja legyen."

EZ AZ, amibe semmi beleszólásod, hogy a volt feleséged kivel él együtt és mikortól meddig - ez KIZÁRÓLAG az ö magánügye.

Azt meg azért egy anyáról fel lehet tételezni, hogy a gyerekére figyel.

Mellesleg egy ember meg tud változni - elvégre TE is változtál, meg a volt feleséged is, különben nem mentetek volna szét.

Szóval addig, amig nincs ténylegesen indok arra, hogy a gyerek veszélyben lehetne, semmi esélyed arra, hogy ilyen mondvacsinált okkal elvegyék az anyától.

2013. dec. 10. 22:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted. Szerintem egy normális anya egy ilyen múltú emberrel nem állna össze. Várjak ameddig tényleg valami baj történik? Szerintem jobb megelőzni. Annyi hülye van. Kizártnak tartom, hogy megváltozott. Ismerem, az ilyenek nem változnak. Az meg továbbra sem érdekel, hogy kivel van. Csak a gyereket hagyja ki belőle.
2013. dec. 10. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Érdekes azért, hogy a gyermekelhelyezésnél cseppet sem számít, miféle rosszéletű trógerrel állt össze az anyuka, főleg ilyen dolgok után: [link]
2013. dec. 10. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
28%

ÉRTSD MÁR MEG!!!

NEKED nincs beleszólásod ebbe, TÉGED nem ke´rdeznek, hogy az anya kivel élhet együtt!!!!

Ha nagyon nem tetszik a dolog, kérheted a gyerekelhelyezés megváltoztatását, de SEMMI esélyed rá, hogy ilyen indokkal megtegyék!!!!

2013. dec. 11. 08:02
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Kinek, mi a normális? Ilyen alapon bárkibe bele lehet kötni..

Ezzel az indokkal nem fogják neked ítélni a gyereket. Ha (ne adj isten) tényleg történik valami, ami a gyereket veszélyezteti, akkor már van esélyed.

2013. dec. 11. 09:10
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem, nem lenne esélyed!

Ha nem bizonyítható, hogy veszélyben van a gyerek, nem drogoznak, nem veszélyesek önmagukra, van kaja, fűtés, fedél, akkor nála marad a gyerek!

2013. dec. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!