Férfiak akiknek 40 éves kor körül lett első gyerekük mire vártak? Megérte várni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 10:24
11/15 anonim válasza:
Én most 39 évesen társkeresőzök, nő vagyok, és én is csak lesek, hogy 40 körüli, feletti pasi, írják, hogy gyerek majd. Mondjuk akikkel eddig közelebbről megismerkedtem, ott értettem is miért nincs még nekik, totál éretlenek, jellem gyengék, vagy lököttek:-) De ez nyilván csak egy bizonyos százalék, és még nem is rég nézelődök itt, biztos van más ok is, de én most ezzel találkozom.
12/15 A Tengerész válasza:
41 voltam az első gyerekem születésekor. Én a megfelelő anyára vártam és nem bántam meg, hogy nem siettem el. Kifejezetten kellemes volt a válogatással eltelt két évtized.
13/15 anonim válasza:
Sok férfi azért csinál fiatalon gyereket hogy lekösse a párját. A többit már kitalálhatjátok. Negyvenévesen már inkább utódra vágyik.
14/15 anonim válasza:
Én 45 vagyok, de úgy gondolom - ezt szoktam mondani a feleségemnek is -, hogy még ráérünk a gyerekre. Ő 39. Szerintem még várhatunk 6-7 évet, addig még legyünk csak egymáséi.
15/15 anonim válasza:
Aki 45 évesen nem akar még gyereket az később sem akar. A többi csak mese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!