off: szerintem csak a buta férfiak nem szeretik az okos nőket.
az intelligens igenis olyat keres, akivel beszélgetni is tud és szellemileg is kihívás számára
2009. nov. 23. 11:09
12/22 anonim válasza:
azt hittem már, hogy 1dül vagyok okos nő házasságban :DD De először definiálni kellene, hogy mit ért a kérdező "okoson"?....:)
2009. nov. 23. 11:11
13/22 anonim válasza:
Tartós kapcsolatban esetleg a buta férfiak szeretik a lehetőleg még butább nőket. Valójában a társ az legyen társ, mindenben!
Bár az okos nő nem veri nagydobra, ha valamiben "okosabb", mert a férfi legyen férfi, a nő is maradjon meg nőnek!
2009. nov. 23. 11:22
14/22 anonim válasza:
es Nok,Milyen az okos ferj?;-D haha.Mindenki olyan amilyen...minek neked Okos feleseg? azt keresel?Akkor tegyel fel egy hirdetest,hogy okos not keresek 3diplomaval egyetemi vegzettseggel:-D 21/L meg all az eszem mit megnem kerdeznek ezen az oldalon
2009. nov. 23. 12:48
15/22 anonim válasza:
Ha valamin vitázunk és már nagyon húzom a férjemet (pedig én csak az őszintét akarom hallanni), akkor a férjem azt mondja, hogy most legyek okos (vagyis engedjek és ne szóljak semmit). Én persze ettől még jobban begőzölök, de mivel okos vagyok számolok tízig és miután lehiggadtunk megbeszéljük. Mivek a ffiaknak nagyon fontos, hogy érezzék ők az erősek, az okos feleség ezt mindig érezteti velük, bár ez egy szimpla ösztön ami a mai világban már kevésbé állja meg a helyét, így egyre nehezebb okos feleségnek lenni a mai világban ... :D
2009. nov. 23. 14:12
16/22 anonim válasza:
Egy okos feleség sohasem költözik össze a férjével. Nem mossa a koszos zoknijait, nem szolgálja ki, nem vitatkozik vele. De mindig übercsinos és minden nap átmegy szexelni.
Hja, vagy ez a szerető? Bocs.
:)
2009. nov. 23. 14:18
17/22 anonim válasza:
sokszor szeretem "alázni" a páromat, ha valamit jobban tudok mint Ő. itt az általános műveltségre gondolok.
Ő meg jobban ért a műszaki dolgokhoz. kiegészítjük egymást. szerintem ő okosnak tart engem.
egynerangú szellemi partnerei vagyunk egymásnak :)
2009. nov. 23. 14:20
18/22 anonim válasza:
Az okos nő nem hisztizik, nem felesel, és tud háttérben maradni.
2009. nov. 25. 09:37
19/22 anonim válasza:
Az okos feleség amerikai elnököt csinál a férjéből!
Aztán rájön, hogy a férfi nem férfi, és inkább megtalálja egy nőben a férfit :)
2009. nov. 25. 10:18
20/22 anonim válasza:
Amelyik tudja ,mikor nem kell okoskodni!:)Na látod, ő az okos feleség!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!