Ti fogtok ajándékot vásárolni a gyerekeiteknek?
Figyelt kérdés
Mikulásra és karácsonyra is egyben. Ha igen, mennyit fogtok kb rászánni?2013. dec. 4. 21:40
21/22 anonim válasza:
Én egy-egy mikuláscsomagot vettem a gyerekeknek. A nagylányom tabletet kap a Jézuskától, a kisfiam pedig Adidas focilabdát és mellé foci cipőt. Bár hozzám is jöhetne a Jézuska, mert tegnap tönkrement az 5 éves mosógépem.
22/22 anonim válasza:
Nálunk a gyerekek mindig kapnak,egyenként kb 10.000 ft értékben-ezek vagyunk mi,a két öcsém és én.Elvileg a felnőttek nem kapnak,mondván,nem nagyon engedhetjük magunknak,de azért valami kis apróság mégis mindig bekerül a fa alá mamának is,anyának is,nagyapámnak is :) Már időben elkezdek gyűjtögetni,hogy tudjak nekik venni valamit,illetve pár hete kaptam meg életem első fizetését is,amiből szintén nekik szánok valami szépet karácsonyra.A csokin fennakadó válaszolóval nem nagyon értek egyet,ugyanis én 21 évesen épp annyira imádom a csokit,mint anyukám-vagyis ha lehetne,csokit csokival ennénk,úgyhogy nekem a mikicsomag elég nagy öröm volt néhány tábla Milkával,Bocival és kinderrel.Ami nagyon aranyos volt,az dec.5 este volt,mikor a,,Miki"(természetesen az én segítségemmel)becsempészte anyáék három csomagját a párkányon lévő csizmákba...A két öcsém(4,6 évesek)teljesen odáig voltak,én örültem a csokiknak,anyukám pedig nagyon meglepődött,ugyanis időközben megérkezett mama a munkából és vett anyának egy kis csokihóemberkét és az ő csizmájába tette...:) Nagyon aranyos volt,imádom őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!