Miért van az, hogy ebben a kategóriában mindenki lehordja a másikat? Egyik kérdést olvastam ott mindenki mindent ír, de szerintem a fele nem tudja az igazságot. Ennyire irigykedő, primitívek lettek az emberek?
Ha nagyobb szerepet kapna ezen az oldalon az, hogy valamennyire felfedje a válaszadó tulajdonságait, korát, nemét, stb...talán jobb lenne valamennyivel, bár akkor meg a kivagyiskodás jelenne meg. Így meg válaszol a 19 éves ödönke a 40 éves akárkinek családi kapcsolatok, autószerelés, állattartás, stb...kérdésekben.
Aztán csak azt látja a válaszadó, hogy megy egyre jobban lefele a százaléka, amitől teljesen ideges lesz, és minden mindegy alapon elkezd bunkó dolgokat irkálni a komolyabb kérdésekhez is, pl családi problémákhoz.
Nem nagyon van jól ez így...
De miért tudnánk mi válaszadók az igazságot,amikor csöpögteti a kérdező az információkat? (ez bármelyik kategória kérdésére igaz)
Kap választ a fő kérdésre,aztán jön egy kérdező kommentje,de hogy ez van...,kap arra is választ,aztán jön a 3.,4.,5.,sokadik kommentje,ott már megkapjuk mi válaszadók,hogy itt csak idióták vannak.
Ezzel azt akarom "mondani",hogy azért egy kérdést normálisan is meg lehetne fogalmazni és konkrét kérdést felrakni,de 80%-ban még most sem sikerül a kérdezőknek.
"Nem én vagyok a túró rudis, de olvastam a 2 első hozzászóló válaszát is és akár, hogyan is nézzük ti vagytok a primitívek."
Én vagyok az első hozzászóló ott. Miért is primitív? Mert leírtam, hogy a gyerekek a bölcsiben kapnak reggelit, teljes ellátást? Szerintem az a primitív, aki a párja testvérének és annak feleségének a magánéletében kutakodik. Semmi köze hozzá.
Előző: a felvetéseddel kapcsolatos probléma az, hogyha esetlegesen nem ír be valamilyen információt a kérdező, egyből elkezdik belegondolni a legrosszabb helyzeteket a válaszadók, és kisülnek olyan válaszok, hogy köze nincs a valós problémához.
Ez a sok, mérhetetlen rosszindulatból fakad.
Egyszer teljesen jóhiszeműen feltettem ide egy kutyás kérdést, hogy tényleg ennyire szeret a kutyám? címmel...
A végére már odáig jutottak, hogy egy utolsó vidéki bunkó vagyok, aki nem képes fegyelmezni a kutyáját...
Azóta némi fenntartással kezelem én is ezt az oldalt.
Én nem azt írtam, hogy nem lehet igaza a válaszolónak, de sok esetben látom, hogy csak provokálják a kérdezőt és leginkább ebben a kategóriában van jelen.
Persze van olyan is, hogy a kérdező is lehordja a válazolókat mert mondjuk nem azt írnak amit hallani akar.
Figyelj, gondolj amit akarsz, mert nem én vagyok az biztos!!!
De úgy mondasz vagy alkotsz véleményt, hogy nem is ismersz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!