Milyen gyakran szeretkeztek a parotokkal, es mennyi idosek vagytok?
Koszi hogy irtatok. Kivancsian olvasom a valaszokat, gonodlom ti is:)
A 26 eves lany valaszolo a 41 eves ferfival, akinel a ferfi sms-t kapott, zuhanyozni ment, majd edzeni ugye ezt nem akarod elhinni? Persze hogy a nojehez ment, biztosan megcsal. Eleg egyertelmu a dolog. Van gyerkocotok, vagy miert vagy meg vele? Nagyon fiatal vagy meg hozza, hogy hulyenek nezzenek(((
Változó.
Van hogy 3-4 napig semmi és van olyan időszak mikor napi többször is.
Ciklus és fáradtságfüggő:)
21/L, 20/F
változik, ha jól vagyunk, és játékosan, akkor naponta 2-3,
ha csak úgy eléldegélünk egymás mellett, akkor napota-kétnaponta,
amikor rosszul vagyok, depressziósan, kedvetlenül, akkor rikábban. Hetente kb.
Kényelmes, hogy általában én kezdeményezek, neki mindig van hozzá kedve, és általában van olyan étvágyam, hogy ne legyen oka panaszra.
Ha fáradt, nem szokott különösebb akadály lenni, olyankor megígérem, hogy nem húzom soká :D
Ha még annál is fáradtabb, csak én szeretgetem, esetleg segítek magamon mellette.
Ő is megteszi ugyanúgy, ha nekem nincs kedvem egyszerűen csak levetkőzni, akkor mellémül/fekszik, és elég, ha nézhet, vagy ha hozzérek a vállához, és segít magán.
Szeretjük egymást, nagyon sok gondban is.
21N/27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!