Milyen gyakran szeretkeztek a parotokkal, es mennyi idosek vagytok?
Mivel a párom az alkohol miatt nem nagyon bír csak havi 3at max(vagy kevesebbet)-30évesek vagyunk mindketten- megyek most keresek magamnak szeretőt.
Nem viccelek,nem csak a szex miatt hanem,hogy kapjak valakitől jó szót és nő lehessek ne háztartási eszköz.
22.32-es
bocsi lemaradt a kor, én 24 vagyok, a párom 25 éves.
Hetente többször. [3-7]
Suli miatt van, hogy fáradtak vagyunk / vagy nincs idő rá.
Másfél éve vagyunk Együtt.
18L 23F
Koszi hogy irtatok.
Mi mostanaban szinte reggel is es este is egyutt vagyunk. De nem mindig volt ez igy.
Viszont nagyon super, es sokkal jobbak a napjaim, mas szemmel nezem a vilagot, most, hogy sokat szerelmeskedunk.
A 2. valaszolo akik 2 havonta vannak egyutt, hat ez nagyon durva! Miert adsz neki 2 honapot meg?
Mi kb 2hónapja vagyunk együtt, minden áldott nap szeretkezünk, általában min 2x alkalmanként (de igen gyakran összejön a 3/nap is...). Folyamatosan áll a zászló, már gondolkozom hogy elkezdek megint futni, nem bírom én ezt :D És imádom, életemben először nem egyedül vagyok orgazmus közben ;) Szóval sok hála neki!! Ki tudta, hogy a szex ilyen jó is lehet?!
21/F + 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!