Nem. Ha valamelyik rokonomat szégyellném a külseje miatt, ő joggal szégyellhetne engem a belsőm miatt.
2013. nov. 28. 22:42
12/21 A kérdező kommentje:
Most itt nem vérre menő dolgokra vagyok kíváncsi csak akár egy adott helyzetre amikor kicsit kellemetlen volt egy ruházat/beszólás/megjegyzése.
2013. nov. 29. 12:20
13/21 anonim válasza:
Már nem, mert nincs kapcsolatom ilyen rokonnal.
Nem a külseje volt a szégyenletes, hanem a bensője, és az onnan bűzös mocsárként kiáramló sötétség és agresszió.
2013. dec. 2. 18:48
14/21 Frigg válasza:
Nálam pont fordítva volt.. Nagymamám mondta anno, hogy nem hajlandó velem az utcára menni, ha csak feketében vagyok, és az acélbetétes bakancsomban.. Mert mit gondolnak majd az emberek. :D Aztán mivel 11 éve lassan "ugyanúgy" nézek ki, már nem zavarja az öltözködésem.
23/N
2013. dec. 2. 21:02
15/21 anonim válasza:
magamat mert túl magas nő vagyok, és lenéznek mert alacsonyabb a szívem választottja
2013. dec. 2. 22:09
16/21 Tica0121 válasza:
A külseje miatt egyik rokonomat sem szégyenlem. A bátyám és a felesége annál inkább. Én meg emiatt szégyenlem őket... vagyis a helyes, hogy inkább nem mutatkozom velük és nem is találkozom velük, ha nem muszály. A barátait az ember megválogathatja, a rokonait nem. Édesanyám és édesapám 4 gyermeket nevelt fel, mindig megvolt mindenünk, amire szükségünk volt. Mindannyiunkat tisztességesen kitaníttattak, ez meg is látszik a külsejükön. De hogy emiatt szégyeljem őket?? SOHA!
2013. dec. 3. 08:45
17/21 anonim válasza:
Öltözködés miatt senkit sem szégyenlek ő dolga ő hordja bár ettől függetlenül van véleményem róla...de a viselkedés azt igen például a nővérem ha vagyunk valahol olyan hangosan nevet...mindeni odanéz nekem meg tök kellemetlen persze ez nem az őszinte kacagás,a másik pedig ha meg nem szimpatikus neki valaki akkor meg rá se néz és levegőnek nézi ez akkor kellemetlen amikor bemutatok neki valakit, ha pedig ránéz azt olyan csúnyán teszi hogy inkább ne is tenné...
2013. dec. 3. 09:05
18/21 anonim válasza:
Nagynéném és fia. A nőt amiatt hogy igénytelen de borzasztóan. Még azt megértem hogy nincs pénze új ruhára, de hogy koszos és büdös, azt nem tudom neki elnézni. De ami miatt igazán szégyelni való volt egész életében az a primitiv, buta viselkedése, ahogy ő bánt egész életében az emberekkel! A fia meg szipózik, egy ostoba, haszontalan, agressziv majom, aki egész életében mások nyakán élősködött, ha épp nem börtönben volt, mert verte az anyját és a nagyanyját..
2014. febr. 27. 16:37
19/21 anonim válasza:
Sajnos igen. Anyámat. :( Bár megértem, hogy nincs pénzük, de azért érdekes, mert pl öcsémre tud költeni ( pl. bulizni, új könyvet, dvd-t venni, használtan 20 ezres bőrkabátra neki van..) Miért? Mert foltos, kopott, szakadt cuccokban jár. Abban van utcán, amiben otthon, és sokszor foltos lesz... Valamint a stílusa miatt is. Azt hiszi, kb mindent jól tud, persze nem így van. Pl volt olyan, hogy párom megjegyezte, hogy anyám büdös...
Szóval van, miért...
2014. febr. 27. 17:14
20/21 anonim válasza:
Van egy nagyon szerencsétlen típusú nagybátyám. Szegény kicsit mozgássérült, csoszog, ettől régen mindig féltem, amikor kicsi voltam. Most már ez egyáltalán nem zavar, az viszont a plafonra kerget, amikor ezeréves kinyúlt pulóverben járkál. Nagyon szegény, de mi rendszeresen támogatjuk, ruhákkal is! Levis farmert adtam neki múltkor, tökéletes állapotban volt, és a macskái azon élesítették a körmeiket, amikor kint hagyta a kanapén. Azt hittem, felrobbanok. Zavar, hogy nem vigyáz a holmikra, amiket kap tőlünk, és tovább hordja a lyukas, kinyúlt retteneteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!