Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerül annyi gyerek...

Miért kerül annyi gyerek állami gondozásba?

Figyelt kérdés
Lassan itt a karácsony, sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek egyedül kell tölteniük ezt a szép családi ünnepet:(
2009. nov. 20. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Jártál már árvaház környékén? 90%-os arányban nem idén barnult személyekkel van tele. ennek tudatában: no comment.
2009. nov. 20. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
En is rettentoen sajnalom oket. De ugyanugy a haborus orszagokban elo gyerekeket is sajnalom, es az afrikai szegenyeket is.
2009. nov. 20. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

azért mert ész nélkül szülnek egyesek,aztán a gyerek sínyli meg,mert a szülei nem tudják v nem akarják felnevelni.

Mi környékünkön is van egy nő,aki már sokadik gyerekét szüli,pedig már vagy 3 állami gondozásban van. De szerinte védekezni drága és elköttetni meg nem akarja magát,merthogy azt ciki megmondani az orvosnak :S persze inkább gyártja a gyerekeket...és szegénykék milyen sorsra jutnak :(

Nem értem az ilyen embereket.

2009. nov. 20. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Alternatív válasz:

- Mert az állam bicskás oláh hadsereget nevel a saját pénzünkön ellenünk...

2009. nov. 20. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sajnálom a rossz körülmények között élő, család nélküli gyerekeket. Sokféle szervezet van akik segitenek rajtuk, karácsonykor (is), ha jól tudom ajándékcsomagokat lehet küldeni különböző intézeteknek.
2009. nov. 20. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Az intézetnek a légköre, az ottani élet a szörnyű. Pedih lehetne máshogy is. Erdélyben nem tudom hogy hívják atya csinál árvaotthont, na ott nem rossz lenni a gyerekeknek, hallottam vele interjút.
2009. nov. 20. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
a 23.09-es vagyok. Erről az atyáról én is hallottam, a dévai gyerekek. Az egyik ismerősöm nyáron a balatoni nyaralójukban nyaraltatta az ottani gyerekeket, és karácsonyi jótékonykodást is szervezett nekik... A gyerekek felirtak 3 dolgot egy papirra,hogy mit szeretnének karácsonyra, és abból minimum 1-et teljesiteni kellett.
2009. nov. 20. 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert felelőtlen emberek a szüleik, igen, de az is felelőtlen ember, aki annyit hajlandó foglalkozni ezzel a kérdéssel, hogy áltatja magát, hogy úgyis romákról van szó (pedig rengeteg magyar gyerek él állami gondozásban) vagy hogy neki is van saját gondja. Hát gondoljon csak bele, mennyit számítana lelkileg az adott gondja, ha mindenki elhagyná, rokon, ismerős. Nem azt mondom, hogy itt mindenki váljon Teréz anyává, de sajnos azok a problémák is léteznek, amikről a többség nem vesz tudomást!
2009. nov. 21. 08:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezeknek a gyerekeknek a nagy része roma vagy fogyatékos. Rengeteg gyerek van állami gondozásban, miközben az örökbefogadásra éveket kell várni. Pont ezért.
2009. nov. 22. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!