Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándékot pasimnak oda adjam?

Ajándékot pasimnak oda adjam?

Figyelt kérdés

Nem tudom h oda adjam könyvet holnap névnapjára,szép könyvet vettem..vagy karácsonyra tegyem el,mert én kérdeztem tegnap még ,hogy szeret e olvasni? válaszolt h igen,miért? mondtam,h csak érdekelt:) aztán vissza irt ,h csak van valami oka h kérdeztem..mondom .nyugi nincs baj,csak kérdeztem. aztán írt ,hogy Nem hittem,hogy baj volna.De honnan jött? Rem. nem venni akarsz v.mit ,mert nekem semmi pénzem viszonozni.

Én megértem az anyagi helyzetét,tudok róla..de nekem meg jövő héten névnapom lesz hétvégén.Persze nem tudja,h névnapi ajándékot szánok rá.

Na szóval mi legyen oda adjam vagy karácsonykor kapjon meg? nehéz a döntésem.

2009. nov. 20. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem add oda neki a könyvet is,hisz sejti,tudja hogy könyvet fog kapni,az még rosszabb hogy tudja,és mégse kapja meg....

Karàcsonyra meg vegyél neki egy pulcsit,vagy parfümöt...

2009. nov. 20. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a névnapjára szántad, add neki oda. Nem csak akkor adunk ajándékot, ha biztosan viszonozni tudja a másik. Ha szeretettel vetted, örülni fog neki. Intézd úgy, hogy ne legyen kényelmetlen. Ha ő nem tud Neked pénzért vásárolt ajándékot adni, de Te megteheted, akkor szerezz örömet neki. Szerintem adni jó, sokkal jobb, mint kapni (bár ezt gyerekkoromban nem gondoltam őszintén így, mára ez megváltozott és nagyon szeretek ajándékot adni!).
2009. nov. 21. 07:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Odaadtad már? ha nem, szerintem nagyon gondold át, én nem adnám oda. nagyon kínos egy férfinek, ha úgy kap ajándékot hogy nem tudja viszonozni, a férifak többsége ezt nagyon nehezményezi. És attól meg még rosszabbul fogja érezni magát, hogy te ezért nem vársz viszonzást, csak örömet akartál szerezni neki. Hidd el, mások mint mi nők!!!

30/N

2009. nov. 21. 11:25
 14/14 A kérdező kommentje:
még nem adtam oda.csak holnap,mert akkor fog jönni.
2009. nov. 21. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!