Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándékot pasimnak oda adjam?

Ajándékot pasimnak oda adjam?

Figyelt kérdés

Nem tudom h oda adjam könyvet holnap névnapjára,szép könyvet vettem..vagy karácsonyra tegyem el,mert én kérdeztem tegnap még ,hogy szeret e olvasni? válaszolt h igen,miért? mondtam,h csak érdekelt:) aztán vissza irt ,h csak van valami oka h kérdeztem..mondom .nyugi nincs baj,csak kérdeztem. aztán írt ,hogy Nem hittem,hogy baj volna.De honnan jött? Rem. nem venni akarsz v.mit ,mert nekem semmi pénzem viszonozni.

Én megértem az anyagi helyzetét,tudok róla..de nekem meg jövő héten névnapom lesz hétvégén.Persze nem tudja,h névnapi ajándékot szánok rá.

Na szóval mi legyen oda adjam vagy karácsonykor kapjon meg? nehéz a döntésem.

2009. nov. 20. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki mostanra szàntad,add oda.Ha nem tudja viszonozni mond azt te a tiédre egy összebujos dvd-s estét kérsz,semmi màst.
2009. nov. 20. 15:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a könyvet tartsd meg karácsonyra, névnapjára meg inkább tervezz otthonra egy hangulatos estét. egy jó kis film, beszélgetés, összebújás, nem kerül semmibe, és biztos örülne neki, meg nem jönne zavarba, mert ezt ő is tudja viszonozni:)
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt te érzed csak,de a helyedben én karácsonykor adnám oda neki.Névnapjára meg egyszerűbb vmi...csoki,kulcstartó,bögre...
 4/14 anonim ***** válasza:
Én odaadnám holnap, az mit számít h nem tudja viszonozni? szereted és kész, add oda! örülni fog!
2009. nov. 20. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem karácsonykor add neki oda. névnapjára meg inkább vegyél neki valami csokit:)
2009. nov. 20. 15:46
 6/14 A kérdező kommentje:
meg mondjunk vettem mellé egy picike pálinkát: :) persze nem vacak pálinkát,hanem márkásat.
2009. nov. 20. 15:54
 7/14 A kérdező kommentje:
akkor csak a picike pálinkát adjam .és karira a könyvet? :)))
2009. nov. 20. 15:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a pálinkát, mellé egy doboz finom csokit, vagy vagy valami márkásabb táblást, aminek íze is van. :) Bonbont, raffaello-t stb. Amit szeret. Az így szerintem tökéletes. Legalább a karácsonyi ajándékkal sem kell bajlódnod, mert már megvan és garantáltan örülni fog neki. :) Pusziii
2009. nov. 20. 16:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen add oda az icike picike pálinkát és karira is adj neki icike picike pálinkát meg holnap is adj neki icike picike pálinkát karira szintén adj neki icike picike könyvcsííítXD
2009. nov. 20. 16:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó nagyon vicces volt XD
2009. nov. 20. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!