Mit csinálnátok, ha 3 kisgyereketekkel olyan helyre kell rendszeresen menni, ahol nem mosogatnak rendesen (koszos, zsíros minden általában)? Folyt.
Na akkor én mit mondjak? most jöttem rá, hogy majd tavasz óta nem töröltem port. A gyerek akkora kupikat csinál, hogy nincs kedvem takarítani, mert holnap is ugyan az lesz. Azért minden héten porszívozok.
A lépcsőházunk korlátján évszázados kosz van. Régi míves korlát emberfejjel, minden zúgja poros. A ház takarítója ez nem tartja munkaköri feladatnak ennek tisztítását. Ám a gyerek abba kepaszkodik lépcsőmászáskor. Mivel még csak másfél éves ha felér vagy flusztrált bekapja az újját ami jól láthatóan fekete, na ilyenkor kapok agylobot. De ha nálunk fogdosa a szemetest és wc-t hát nem kezdek el sikoltozni, hogy fertő van.
13:14-es vagyok!
Úgy veszem ki a szavaidból,hogy anyósodék rendes,dolgos,állatokat tartó,falusi emberek,ugye?
Azt nem írtad,hogy mennyi idősek,de szerintem nem tudod már megváltoztatni őket..Ha meg szóvá teszed,lehet,hogy megsértődnek és oda a jó kapcsolat..Ha esetleg a férjed partner lenne abban,hogy FINOMAN a tudtukra adja,hogy mondjuk gyenge a gyerekek immunrendszere,stb???Először akkor vele kellene megértetni,hogy mit érzel(jogosan),mert azt írtad,hogy őt annyira nem zavarja!
Nálunk szó szerint ugyanez van. Ráadásul egy utcában lakunk. És ők a lakásban cigiznek.
Próbáltam többször kitakarítani, de felesleges. Még azt sem várták meg, hogy felszáradjon, sáros cipővel végigmentek rajta, tiszta sár lett a szőnyeg is meg minden. A hűtő egy hányás. Vettünk nekik egyet ajiba, de 2 hó múlva az is így nézett ki. Nekik ez a természetes közeg. Nincs igényük másra talán és lusták is illetve depi is lehet mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!