Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ünnepek alatt hogy lehet...

Ünnepek alatt hogy lehet elhozni egy gyermeket az intézetböl? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés,de láttam a tvben valamelyik évben,hogy téli szünetben,Karácsony alkalmából,egy kisgyerek egy idegen családnál töltötte,és miutan lement az ünnep visszament az intézetbe.remelem értitek.
2009. nov. 20. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Az intézetben kell megkérdezni, szerintem mindenhol más a szokás. Ez azonban kétélű dolog. Lehet, hogy jobb lesz neki az ünnepek alatt, hogy szebben ünnepelhet, szép fa, ajándékok, fincsi kaják... de ez csak mélyítheti a szomorúságát, hogy hétköznap vissza van paterolva. Ha visszatér, ilyenkor csak nagyobb a kontraszt, erősebben éli meg, hogy mi az, ami nem lehet az övé.
2009. nov. 20. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én dolgoztam intézetben ott nem engedélyezték , csak családtagnak ( nagyszülő , nagynéni ). Amúgy nálunk minden csoportban volt külön karácsonyfa és rengeteg ajándék olyan árban , hogy az én gyerekeim nem fognak annyit kapni ! Szeretetből viszont tényleg minimálisat kapnak az intézetbe lévő gyerekek .
2009. nov. 20. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Bizony, nagyon igaza van az első hozzászólónak. Szegény gyerekek, pedig milyen jó lenne mindegyiken segíteni.

Amúgy valószínű, hogy csak úgy idegenek nem vihetik el, csak rokon vagy ismerős barát (talán).

2009. nov. 20. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem egy árvaház se kölcsönzőként funkcionál!

Ha kihoztad, neveld fel!!!

Lehetőleg úgy hogy ember legyen belőle ne egy hulladék...

2009. nov. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!