Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megteheti, hogy feljelent?

Megteheti, hogy feljelent?

Figyelt kérdés

Férjemmel sajnos kikezdett a szomszédasszonyom.Ezt megtudtam,nagyon ideges voltam és sms-ben azt írtam a nőnek:"f@asz-és pénzéhes k....!"

Erre még neki állt feljebb,azt mondta,hogy feljelent becsületsértésért.Ezt megteheti?

2009. nov. 19. 21:23
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Kedves Ági!

Remélem észbe kapott,mert én is mondtam neki,hogy elköltözöm.Bocsánatot kért,és váltig állítja,hogy azóta nem ír már neki és nem beszélt vele.Ngyon nehéz benn ezek után megbízni benne!

2009. nov. 19. 22:15
 22/29 A kérdező kommentje:
Bocsi a szóismétlésért,de kicsit ideges vagyok,ha erről at"űgyről"van szó
2009. nov. 19. 22:16
 23/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom mennyit változott mostanra a világ, de régen ezek közül a szavak közül a" Qurva" szóért büntettek. Szerintem ma már annyi van belőlük, hogy foglalkozni se érdemes velük. Régen rossz, ha már a rendőrségen keresi a becsületét. Inkább saját maga védte volna meg azzal, hogy nem kezd ki a szomszéddal, vagyis a férjeddel.
2009. nov. 19. 22:32
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

A jo tanacsom neked! Otthon szidjad a not, de a novel ne foglalkozz, ne szolj hozza, ne nezz ra, inkabb mosolyogjal jo nagyokat amikor latjatok egymast!!! Ha szolsz neki, akkor tudja, hogy te szomoru vagy, otthon veszekedtek...stb. Huzd ki magadat az elott a ku.va elott, es ra ne nezzel! Nehogy szoljal neki!

A ferjeddel otthon viszont annal inkabb beszelgess el, hogy megis hogy gondolta ezt??? Miert ilyen jellemtelen alak? Megis mit kepzel? Kipakolnam a szomszedba a ferjed cuccait, koltozzon a nojehez, tudod ezt erdemelne meg, nem tegedet meg a kicsit! Kerdezd meg tole, hogy miert volt jo neki, hogy teged igy megalazzon, miert volt szukseg ra, hogy elveszitse a bizalmadat iranta?! Meg szep, hogy ezek utan mar nem bizol meg benne, hogyan is bizhatnal?

Probalj kemeny lenni vele, tanulj, dolgozz, ne fuggjel tole! Ha fuggsz majd tole (anyagilag mondjuk) akkor maskor is megteszi majd, hiszen tudja, hogy ugysem tudsz egyedul megelni.

A no senkinek nem fog szolni, sot gondolhatod, hogy tagadja is az esetet. En a helyedben inkabb elmondanam az osszes munkatarsanak is, es mindenkinek, hogy mekkora egy kurvinca.

2009. nov. 19. 22:44
 25/29 anonim ***** válasza:
61%

A ferjecskevel van a baj, nem a szomszeddal.

Ettol fuggetlenul, nem ilyesztgetnem,hogy elkoltozom, mert lehet hogy beleegyezik, az pedig nem jo!

2009. nov. 20. 00:56
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: ha férj beleegyezne a költözésbe, akkor már minden rég rossz és nem kell a kapcsolatot a gyerek miatt erőltetni.

Nem könnyen beszélek, mert nekem is van egy 2 éves kislányom, de ha ilyen felmerülne akkor költöztetném el a párom (mivel anyukámtól kaptuk a házat, ahol lakunk, Ő költözne). De csak a gyerekünk miatt nem tűrnék.

Amúgy én úgy gondolom, ha megcsal valakivel egyszer, és nem járnak össze csak egyszeri alkalom volt akkor egészségére. Nyilván rosszul esne, meg ha ez sokszor előfordulna azt nagy bajnak tartanám (mert akkor elgondolkodnék mit csinálok rosszul). A tartós ( a több alkalomra gondolok) viszony viszont megbocsáthatatlan lenne részemről, mert az már feltételez némi kötődést is.

Ági

2009. nov. 20. 08:45
 27/29 anonim ***** válasza:
88%

Nos igen, én sem a nőre lennék elsősorban ideges, mert azt hiszem a kérdező férjéhez sem szorítottak pisztolyt hogy írogasson pikáns emaileket a kedves szomszédnak...

Hiába vagy ideges a szomszédra, nagy ívben letojja, hogy mit gondolsz, már ne haragudj, sőt szerintem jót röhög, hogy milyen ideges vagy. Sajnos valószínűleg így van. Gondolom a férjed mondta, hogy a nő kezdett ki vele. na persze, mi mást mondjon... Én kicsit szüneteltetném a házasságomat azt hiszem, és elküldeném anyukájához, lakjon ott pár hétig, amíg eldöntöm hogy tényleg kell-e nekem ez a pasi. Gyerek ide, gyerek oda... Nem éri meg hogy gutaütést kapj miatta. Mert azt hiszem ha csak ránézel a férjedre felmegy a pumpád.

30/N

2009. nov. 20. 10:01
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, hogy vagy? Hogyan csinálod ezt végig? Én megbolondulnék.
2009. nov. 20. 14:54
 29/29 anonim ***** válasza:

Elmondom neked hogy az anyám elsikkasztott 11 milliót apám bankszámlájáról ami az én örökségem lett volna 2 évvel ezelőtt!!

Feljelentést tettem...

Már majdnem egy éve nyomozzák a semmit amikor konkrét címeket számlaszámokat adtam be az iratok között amiken szerepelt az összeg...

Szerinted?

Itt már csak annak van joga aki fizet érte...

2009. nov. 20. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!