Nem tartozik a becsületsértés kategóriájába,de még csak a rágalmazáséba sem..!Kiröhögnék a rendőrök,van ennél ezerszer komolyabb ügyük is!
2009. nov. 19. 21:54
12/29 anonim válasza:
És gondolod mint köztisztviselö elöadja munkahelyén a dolgokat ??? Hát hülye lenne, ugy hogy nyugi, kussolni fog erröl....:D
2009. nov. 19. 21:57
13/29 anonim válasza:
itt üzenném mindenkinek, hogy emberek mentek már börtönbe azért, mert csak megütöttek valakit, aki még maradandó sérülést szenvedett. a rendőrség kiröhögi a nőt, de ha pert indít, amit bárki megtehet, akkor meg nyerheti. persze a per az pénz, szal kevesen csinálják. smssel lehet nemtudna bizonyítani semmit, de az ilyen javaslatokat h menjen át rángassa meg hanyagoljuk, mer azér már perelhet.
2009. nov. 19. 21:59
14/29 anonim válasza:
21.59 es vagyok. maradandó sérülést SEM szenvedett
2009. nov. 19. 22:00
15/29 A kérdező kommentje:
Olyan e-mail-eket írt a férjemnek,hogy felállt a szőr a hátamon!Amikor számonkértem,azt mondta,hogy félreértem a helyzetet,csak hülyéskedett.Állítólag nem történt köztük semmi a levelezgetésen kivül.Ti ennyiben hagynátok a dolgot,vagy egy kicsit leugatnátok a fejét?
2009. nov. 19. 22:01
16/29 anonim válasza:
Jah,jól lekéne ugatni a fejét,hogy az összes haja kihulljon!!!:D Komolyra forditva a szót,a férjeddel sem ártana beszélni,hogy miért levelezget a szomszédasszonnyal?Vagy Ő passziv ebben a levelezgetésben?
2009. nov. 19. 22:05
17/29 anonim válasza:
A férjeddel kezdj, mert ha Ő közönyt mutat a liba iránt, akkor az meg elvileg abbahagyja.
A férjed bíztatgathatja, ha folyamatosan jönnek üzenetek.
Az is talán elég lenne, ha közölnéd a férjeddel, hogy úgy döntötték, hogy egy darabig hazaköltözöl a szüleidhez, mert ez neked sok, és nem tetszik a viselkedése és még átgondolod, hogy mi legyen.
Ha ettől nem kap észbe.....
Ági
2009. nov. 19. 22:08
18/29 A kérdező kommentje:
A férjrmmel is elbeszélgettem,sokat veszekedtünk ez miatt,de muszáj volt neki megbocsájtanom,van egy kisgyerekünk.A legjobban azon idegesedtem be,hogy tudta,hogy elfogom mondani a szomszédoknak(4családos társasházban lakunk,jó a közösség),hogy milyen nő.Erre ő megelőzött
2009. nov. 19. 22:09
19/29 A kérdező kommentje:
és mindenkinek panaszkodott,hogy milyen csúnyán megvádoltam.De mindenki tudja már régóta,hogy milyen ember is ö valójában!
2009. nov. 19. 22:11
20/29 anonim válasza:
Egy sms nem lehet becsületsértő, legalábbis jogilag nem. Becsületsértéshez minimum plusz egy fő jelenléte kell, aki látta az esetet (tehát aki előtt sértetted a becsületét) vagy még ennél nagyobb nyilvánosság.
Az sms-t csak neki küldted el, tehát ha be is próbálkozna a feljelentéssel, mindenki körberöhögné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!