őszintén, mennyire nehéz egy gyerekkel, és mit változtat egy kapcsolaton?
Figyelt kérdés
eléggé félek, és nem tudom reálisan látni a dolgokat. hamarosan döntést kell hoznom és fogalmam sincs mit tegyek..(a kapcsolatunk is friss még)2013. nov. 22. 18:08
11/13 anonim válasza:
Én is fiatal vagyok még, a párommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Átéltük a poklot is együtt ez így jobban összekötött minket. Minden vágyam egy kisgyerek és neki is. Logikusan gondolkodva várnunk kellene hiszen felelősség teljes döntést szeretnénk hozni. Azonban a felelősség teljes döntés az is hogy nem ölsz meg egy gyereket csak mert kétségeid és félelmeid vannak. Le lehet hurrogni meg lepontozni nyugodtan, de az a pici gyerek ott benned sok örömöt fog neked/nektek okozni. Azt senki nem mondhatja meg hogy nehéz lesz vagy hogy mit változtat ez majd a kapcsolaton jobb lesz vagy rosszabb, ez csak rajtatok múlik.Kitartást!
12/13 anonim válasza:
"Csak a valóság az, hogy baromira nehéz az anyának a 24 órás szolgálat, (10)"
Ismerem,nehéz. Nagyon-nagyon nehéz,és mégis a legszebb és legcsodálatosabb időszaka életemnek, amikor a 3 gyerek kicsi volt.
13/13 anonim válasza:
10/12 - manapság a legtöbb apa segít a háztartásban és a gyerek körül is. De sok anya csodáltatja magát és mártírt csinál magából. Ő a szuperanyu, a "hős", apuka meg le van sajnálva. Az nem jut eszébe, hogy nélküle gyerek sincs. Ráadásul ő aludhat napközben, apa viszont megy dolgozni. Tényleg kimerítő egy gyerek, főleg úgy, hogy most már nincs járóka és a gyerek belakja az egész lakást, de ezért apukát vádolni hülyeség.
Hány anya van, aki a gyerekével alszik annak 10 éves koráig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!