Egy hosszú kapcsolat után érdemes egyedül maradni picit akkor is, ha van olyan pasi akivel el tudnám képzelni a közös életet?
Figyelt kérdés
Nemrég mentünk szét a párommal, 5 évig voltunk együtt. Van egy pasi aki mindig is tetszett nekem, őt el tudnám képzelni páromként, ráadásul még szeret is engem. Viszont néha úgy érzem hogy egyedül akarok lenni egy darabig. Szerintetek mit csináljak? A volt páromat szeretem még.2013. nov. 22. 10:54
11/16 anonim válasza:
Ez mindenkinél más. Én egy hónappal azután, mikor szakítottunk a volt párommal, már randiztam. Pedig még nem voltam teljesen túl az előzőn. Nekem bevált, mert akivel randiztunk, egymásba szerettünk és már a férjem. Sokat veszítettem volna, ha kihagyom.
12/16 anonim válasza:
Ha szereted az exed, akkor maradj egyedül, amíg el nem felejted őt. Én már nem szerettem a párom egyáltalán, mikor megismerkedtem valakivel, és azért hagytam el az exem, hogy együtt lehessek ezzel a pasival, aki azóta a vőlegényem. Ott megváltás volt, hogy nem kellett többet találkozni az exemmel, mert már teljesen közömbös volt számomra. Nem veszekedtünk, nem utáltam, de szeretni se szerettem. Ha beszélt hozzám, nem is figyeltem, mert nem érdekelt, mit mond. Csak együtt éltünk és így nehezebb lett volna lelécelni, de szerencsére pont időben ismertem meg az új páromat. Megismerkedésünk után egy héttel már nála laktam, de az az albérlet nagyon kicsi volt, szóval egy hónap múlva vettünk ki egy nagyobbat közösen.
13/16 anonim válasza:
Adj magadnak mindenképpen időt,fel kell dolgoznod az exedet.Úgy nem érdemes új kapcsolatba kezdened,hogy mást szeretsz.Várj egy kicsit,és ha egymáshoz valók vagytok,úgyis összejötötök majd,illetve megvár az illető.
14/16 anonim válasza:
Én egy keddi napon szakítottam az exbarátommal, szombat este már randiztam egy új sráccal. Ennek lassan 6 éve, 2 és fél éve házasodtunk össze, idén nyáron vettünk egy közös családi házat, most pedig már a kisbabára gyúrunk. Annó én is úgy éreztem, hogy egy darabig ne is lássak férfit, de aztán hirtelen jött A FÉRFI :)
15/16 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat. De én várnék 1-2 hónapot, hogy kicsit egyedül legyek.
16/16 anonim válasza:
Régi kérdés, csak azért reagálok még is, mert pont hasonló szituba vagyok, szintén 5 év után szakítva, szintén régi pasi tetszik stb, én viszont az egyedüllét mellett döntöttem. Te végül hogy döntöttél? Már, ha még elérhető vagy itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!