Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a családom...

Mit csináljak ha a családom nem fogadja el a viszonylag nagy korkülönbséget?

Figyelt kérdés
Én 29 vagyok, a párom 58.
2013. nov. 19. 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a koron múlik egy kacsolat. Ha két felnőtt, értelmes emberről van szó, akkor áthidalható. Számolni meg jó eséllyel tud a kérdező is. Nekem is hasonló kapcsolatom van, először otthon szívbajt kaptak. Aztán pár év alatt belátták, hogy nincs mit tenni. 8 éve vagyunk együtt.
2013. nov. 19. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Jesszus, 29 éves fiatal csaj vagy, és egy közel nyugdíjas papi kell neked? :OOO Komolyan, annyira nincs a környezetedben egy korodbeli srác se, hogy neked mindenképpen egy vén trottyra van szükséged??? Nem hiszem el, hogy egy saját életkoroddal idősebb pasi bármilyen szempontból is többet tudna nyújtani neked, hogy másra ne gondoljak, az ágyban? És komolyan szeretnél 50 évesen özvegy lenni? Mert AKKOR már nem fogsz kelleni senkinek... Gondolkodj, annyi jóképű, fiatal pasi van a világon... :/
2013. nov. 20. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
A tegnap 11:09-es vagyok. Még annyit: soha nem fogod tudni behozni azt a plusz 20 évnyi tapasztalatot, ami köztetek van. Remélem ti lesztek a kivétel, és sok boldogságot kívánok. Esetleg az nem fordult meg a fejedben, hogy azért van fiatalabb nője a pasidnak, mert a vele egykorúakat nem tudja elbolondítani, mert valaki minnél idősebb annál óvatosabb és körültekintőbb /majdnem azt írtam, kivertebb. :-)/? Ezt a békát soha nem fogják lenyelni a szüleid, és mindig fájni fog nekik, hogy miért nem egy magához való párt választott a lányuk, még ha látszólag idővel el is fogadják a dolgokat.
2013. nov. 20. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Előző!

" Esetleg az nem fordult meg a fejedben, hogy azért van fiatalabb nője a pasidnak, mert a vele egykorúakat nem tudja elbolondítani"

Ezek szerint a kérdező 29 évesen "gyengeelméjű" szerinted??

A kérdező helyében ezt a feltételezést kikérném magamnak!

2013. nov. 21. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Fére értettél. Egy 29 éves nem gyengeelméjű, sem egy 19 őt még egy 9 éves sem. De: egy 29 éves azért csak közelebb áll egy másik 29 éves szintjéhez mint egy 58 éveséhez. Egy felnőtt is könnyebben el tud bolondítani egy gyermeket mint egy felnőtet, és nem azért, mert a gyermek gyengeelméjű, hanem csak mert egy gyermeknek még nincs annyi tapasztalata.Saját tapasztalatból tudom, hogy hányszor hallottam,mikor még a 23 évvel idősebb párommal voltam, hogy bezzeg ezt egy vele egykorú nővel biztos nem tudná megcsinálni. Most már lassan a 40-hez közeledem, és bizony mnás lett a mérce mint 10 ével ezelőtt, hiszen mindenki a kor előrehaladtával egyre igényesebb lesz sajátmagával és a párjával kapcsolatban is.
2013. nov. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!