Enorika kérdése:
Hogyan meneküljek el a volt férjemmel (aki állandóan itthon van) együtt használt közös lakásból úgy hogy a holmijaimat nem akarom itt hagyni? Nincs más választásom. Volt már valaki ilyen helyzetben? Valami jó tippet szívesen fogadnék.
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 21:01
11/14 anonim válasza:
a nincs sok értékes holmid és meg tudsz lenni nélkülük, ill, később tudod őket pótolni, azaz, ha nem vág nagyon földhöz, ha ott hagysz egy-két lim-lomot, akkor egy kézitáskával is elhagyhatod a házat. Ha félsz tőle, akkor ne tudasd (de amúgy se nagyon közöld) vele az új címedet. Ott megnyugszol, aztán a többit később meglátod. Arra figyelj, hogy munkád, jövedelmed folyamatosan legyen. Ezzel foglalkozz. Ne stresszelj, pihenj, de tervezz is.
12/14 anonim válasza:
Még valami. Az életed, céljaid, vágyaid sokkal fontosabbak néhány múlandó, elértéktelenedő tárgynál. És az időd is drága.
13/14 anonim válasza:
ma 21:40
Rám gondoltál? Én ugyan nem kötözködök, csak a tényeket írtam le. Ja, s nem kellett kipakolnom senki házát, ugyanis a pasi jött oda hozzánk lakni egy szál semmiben!
14/14 anonim válasza:
Szia!
Szerintem kérd a rendőrség segítségét, vagy esetleg kérd meg a volt férjed egyik ismerősét hogy valamilyen ürüggyel csalja el valahova (ami jó sok óráig eltarthat) és te addig nyugodtan el tudsz pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!