Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes rá várnia, vagy csak...

Érdemes rá várnia, vagy csak átveri?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom bajban van, szeretnék neki segíteni. Tehát, a legjobb barátom, X szerelmes egy lányba, Y-ba. Viszont Y már fél éve együtt van Z-vel. X és Y már lassan 2 hónapja találkozgatnak, leveleznek. Y azt ígérte X-nek, hogy ha lezárta a kapcsolatát (ami előre láthatólag tavasszal fog megtörténni) akkor összejön X-el. X reménykedik, és bókol, és mindent megtesz, hogy Y kedvében járjon. Szerintem Y csak hülyíti. Szeretnék X-nek segíteni, és ha Y tényleg csak hülyíti, felnyitni a szemét. Nekem Y eleve nem szimpi, elfogult vagyok. Kíváncsi lennék a véleményetekre.

X és Y titokban találkozgatnak, Y sokszor adott jelet X-nek, hogy megcsókolná. Megfogta a kezét, hozzábújt, átölelte. Elhiszem, hogy Y bizonytalan, de nem értem, miért nem tud 2 pasi közül választani. Ha szereti Z-t, hagyja békén X-et. Ha nem szereti, hagyja el és legyen csak X-el. Tanácsokat szeretnék, nem azt, hogy ez X élete, ne szóljak bele. Ő a legjobb barátom, szeretném megvédeni a csalódásoktól.

2009. nov. 18. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyelőre várd ki a tavaszt.
2009. nov. 18. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy sem tudsz tenni semmit. Tudom mit érzel. Én haverommal(barátommal) ugyanez van. Amíg X nem veszi észre, hogy csak hülyére veszik, nem fog lépni. Y jó igy ahogy van, és ahogy én gondolom nem fog a két szék közül a pad alá esni:S ez a mai fiatalság. A barátodat talomba tartja. Meg miért kell tavaszig várni a szakitásra. Ha a csajnak X kell, dobja ki most a barátját....Sajna nem tudsz beleszolni...mki a saját kárán tanul...:S
2009. nov. 18. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
X kezdjen ismerkedni mással, hátha Y észbe kap, és hamarabb lép :D
2009. nov. 19. 08:51
 4/5 A kérdező kommentje:

X szerelmes, nem érdekli más nő, csak Y.

Y azzal "takarózik", ha most kirúgná Z-t,lehet, hogy megbánná. És nem akar X-el játszani, és addig nem akar vele összejönni míg szereti Z-t.

2009. nov. 19. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
08:51 vagyok. X most Y tenyeréből eszik. Ki kéne ugrasztani valahogy a nyulat a bokorból, hogy Y rájöjjön, X milyen jó pasi, és ha Y nem lép időben, X valaki másé lesz.
2009. nov. 20. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!