Hogyan deríthetném ki milyen kapcsolatban vannak?
A barátomnál találtam egy női nevet telefonszámmal,és egy budapesti kerület,de pontos cím nem volt és mellé volt írva, jó mellek. Azután megnéztem és a telefonjában is benne van(de azt nem tudom, hogy régóta vagy csak mostanában írta be).
Hogyan tudnám kideríteni, hogy milyen kapcsolatban vannak, úgy hogy én ne bukjak le,mert nekem nem mond semmit.Leráz, hogy hagyjam békén, már nem emlékszik,ne faggassam.Azt állítja nem csal meg és hogy szeret.Lehet csak egy régi ismerős,de lehet, hogy egy fizetős lány vagy bárki lehet.Abban a kerületbe is szokott dolgozni a barátom, szóval simán találkozhatnak,de nem tudok vele lenni, hogy minden léptét figyeljem, hogy mikor hova megy.A telefon hívásnaplójában nincs semmi.De már nem is merek kérdezni semmit,mert már elege van belőle, hogy mindent gyanúsnak hiszek és nem bízok benne.
Ez szerintem elég nagy bukta...Egyrészt ne hagyd magad lerázni, én simán megmondanám a pasinak, hogy vagy elkezd baromi gyorsan emlékezni vagy engem többé nem lát.
Esetleg nem próbáltad már felhívni a csajszit, hogy ő mit mond?
Én igenis rákérdeznék, hogy mi ez a "jó mellek" felirat és ki ez a nő. ne hagyd , hogy hülyére vegyen.
"Lehet csak egy régi ismerős,de lehet, hogy egy fizetős lány vagy bárki lehet " ebből a mondatból az derül ki, hogy te úgymond természetesnek veszed , hogy a pasid esetleg fizetős lányokhoz jár. szerintem nagyon is jól tudod milyen a barátod, és én nem is a nő után nyomoznék, hanem tiszta vizet öntenék a pohárba.
Eloszor hol talaltad meg,ha nem a telefonjaban?
Haaat... tapasztalatbol annyit mondhatok,h ilyenkor szokott lenni egy kis susmus... Ferfiak csak nem irnak ugy be lanyokat,h jo mellek! Torli a hivasinfojat??? Az meg rosszabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!