Ti mennyivel szállnátok bele a rezsibe-kajába, ha a barátnőtöknél laknátok?
Aki 15ezer Ft-ot elégnek tart, az belegondolt, hogy ez NAPI 500 Ft-ot jelent?
Ennyiböl egy ember napi kajáját (három étkezés), rezsifogyasztásátát kihozni lehetetlen.
Egyébként azt az emberek előszeretettel elfelejtik, hogy ha egy plusz ember költözik egy lakásba, ahol már többen laknak, akkor a rezsiköltség nem nő meg még egy fővel. Mert a szemetet akkor is elviszik, ha ő nincs ott, a lift akkor is megy, ha ő nincs ott, a portást akkor is ki kell fizetni, ha ő nincs ott, fűteni akkor is fűtenek, ha ő nincs ott, és a villany is ég ha ő nincs ott. Tehát gyakorlatilag a rezsi a vízzel, és a plusz elektromossággal, amit mondjuk a gépe okoz, fog emelkedni. Tehát ha a rezsi 60 ezer 3 emberre (20 fejenként), akkor a negyedikkel nem lesz 80, csak 65 mondjuk.
De egyébként, mint mondtam, én 25-öt fizettem a bnőmnek, és nem néztük hogy mi mennyi. Nekem nem volt pénzem, neki meg igen. Vagy összeköltözünk és ennyit tudok adni, vagy nem költözünk össze. Hozzátenném, ha én megtehetném, semennyi pénzt nem vennék el a páromtól, csak azért mert minden nap megmossa a kis hátsóját. Sőt, kifejezetten örülök neki, hogy megteszi.
A kaján lehet vitázni, volt olyan kapcsolatom ahol nem örült neki a család ha az ő ételüket ettem, és volt olyan ahol kifejezetten örültek neki.
szerintem inkább kérdd, h ők mondjanak egy összeget, vagy hó végén üljetek le mindannyian a számlák felett és matekozzátok ki hogy mennyi a rád eső rész.
a helyedben legalább 30at adnék, hiszen egy felnőtt férfi azért tud enni rendesen, és ha rezsiben nem is, de kajában növekedni fognak a költségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!