Szeret vagy nem szeret?
állandóan ezt kérdeztem tőle:)a barátommal (akit csak talán én találok a barátomnak) néha találkozunk, néha nem ..:)nem visz el jóformán sehova csak a lakásán vagyunk jóformán, sőt..ott aludni sem aludhatok nála, összeköltözni még nem akar, családot még nem akar, jó lehet hogy még nem kész rá..oké, de hogy nem aludhatok ott nála és mindig mindenre csak azt mondja majd 'egyszer jól érzem magam vele, és talán ő is velem, de úgy érzem hogy nem őszínte velem, nem akar a jövőről beszélni, és már fel sem merem hozni mi bánt, talán már unja nem tudom mit akar tőlem, ha meg kérdőre vonom, hogy ha nem szeret hagyjon békén és keressen magának mást..mert ő úgy is sok nővel találkozik a munkája miatt.de mindig keres, és én ismerem annyira, hogy megmondja amit gondol..velősen is!.néha úgy érzem nagyon jó vele és szeret velem lenni és nagyon figyelmes kedves, néha meg menekül..és megbeszélünk valamit és távol tartja magát a megbeszélt dolgoktól..
szóval..én nagyon szeretem azt hiszem szerelmes is vagyok belé, de ő nem szerelmes, viszont azt mondta szeret, de mondjuk sose mondja azt hogy hiányzom, vagy magától hogy szeret, nehéz gyerekkora volt..és én ismerem a múltját:(sajnálom őt..és ez a tragédia a mai napig végig kíséri és néha rosszul van ami pszichés eredetű amit nem tudott feldolgozni
lehet nem tudja hogy kell szeretni? a szüleitől nem ezt látta?
az biztos hiába szeretem ő el szokott távolodni és olyankor nem találkozik velem már egy éve ismerem, de azóta már egyszer vége lett aztán ő keresett meg újra..néha úgy érzem ragaszkodik hozzám, és szüksége van rám néha meg nem:(
mennyit várjak? legyek türelmes?
szeret vagy nem szeret?:)
Mondd már meg miért vagy egy ilyen kapcsolatba?Most ha itt valaki azt írja neked,hogy biztosan szeret akkor elhiszed???
Ne legyél már buta!Ha szeretne akkor úgy szeretne,hogy neked is jó legyen,és nem gyötörne.Ez egy aljas számító egoista ember,aki magasról tojik a Te igényeidre a lelki világodra,egyszóval rád!Jó vagy neki erre-arra,aztán ennyi.Miért hagyja ezt sok nő,hogy ennyire semmibe vegyék megalázzák?Miért jó így élni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!