Nektek tetszik a Blanka név?
Figyelt kérdés
Az unokahúgomat Blankának hívják, de ő utálja a nevét. Nem tudom megérteni, miért, hiszen szerintem ez egy szép, magyar név.
Nektek tetszik? Vagy szerintetek mi a baja vele?
2013. nov. 15. 18:22
21/30 anonim válasza:
Nem tetszik. Olyan semmitmondó.
22/30 anonim válasza:
Nekem olyan közönbös, de inkább szép, mint ronda.
24/30 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Inkább a Bianka, szerintem nem szebb név, mint a Blanka.
25/30 anonim válasza:
* szerintem szebb név
(előző vagyok, csak elgépeltem)
26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket
(Nekem a Bianka név pont nem tetszik, de ízlések és pofonok)
Egyébként az unokahúgomat egy aranyos, okos szöszi lánynak kell elképzelni :)
2013. nov. 15. 20:43
27/30 anonim válasza:
Senkit nem akarok megbántani,de őszinte leszek.
Egy ismerős shar-pei kutyáját(aki irtó cuki) hívják Blankának:)
Nekem ez jutott eszembe róla, meg a búbos blanka:))
28/30 A kérdező kommentje:
Az búbos banka...de mindegy
2013. nov. 15. 21:04
29/30 anonim válasza:
Így hívták a legjobb barátnőmet. Tavaly márciusban halt meg agydaganatban... Biztos hogy így nevezem el majd a lányom, ha lesz. Nem azért mert tetszik a név, vagy ilyesmi, hanem mert volt egy ember akit tiszteltem, és nagyon szerettem, akit elveszítettem. Az ő tiszteletére lesz egy Blanka nevű lányom, ha lesz. Magamból kiindulva keress valakit akit tisztelhet és Blanka a neve.
30/30 anonim válasza:
Nekem tetszik. Blanka. Nem is tudom, de nekem olyan vidámság jut róla az eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!