Apukám sírjátó nem messze van egy hatalmas fenyőfa, ezért a sír televan tűlevelekkel. Hiába szóltunk a tiszteletesnek aki üzemelteti a temetőt nem vágatja ki a fát. Mit tehetnénk?
Nem arról van szó,hogy a sír mellett van a fa hanem a közelében.Szóval nem gondolom,hogy a fenyő gyökerei akkora gondot okoznának.
Jut eszembe akkor én meg szólok a szomszédnak hogy vágja ki az udvarán lévő fát mert áthullik a levele az én udvaromba.
Ne legyetek már ilyenek.Az csak egy FA!!!
Amúgy az én nagyszüleim sírjától nem messze is van jópár fa.De semmi bajom vele.Sőt!Pár éve lettek ültetve és nagyon is örültem neki.
Ha egy fa veszélyes, ill. a gyökere bántja a sírt, akkor abban ügyben intézkednek. De pusztán azért kivágni, mert hullik a levele?
Ennyi erővel én a szomszéddal is veszekedhetnék, mert a fája leveleit áthozza a szél. Pedig nem is a közvetlen közelünkben van, hanem kb. 3 méterre. Sosem jutott még eszembe,hogy ezért kivágassam vele a fát, pedig nekem többet kell kapargatnom a leveleket, mint neked a temetőben!
Halottak napja előtt sírva fakadtam Apukám sírját, környékét meglátva! 6 db gyönyörű fenyőt vágtak ki, ami gyönyörűen sorban állt a sírok között.
Kérdeztem: Miért?
5-6 ember, akinek közelben volt a hozzátartozók sírja, panasszal fordult a temető működtetőjéhez, hogy tönkreteszi
a sírköveket. Kivágták..:( Most úgy néz ki az a régen gyönyörű, árnyékos temető, mint egy sivatag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!