Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hitelt vehetnék fel?

Milyen hitelt vehetnék fel?

Figyelt kérdés
Egyedül csak a gyes-t és a családi pótlékot kapom,hol tudnék ezzel én hitelt felvenni??
2009. nov. 17. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Segélyre egyik bank sem hitelez. A Gyes pedig segély.

A családit nézik, de csak munkabér mellé egyéb jövedelemként.

Egy bankos

2009. nov. 17. 23:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves 22,23-as! A gyest az anya kapja, de abban igazad van, hogy nem terhelhető hitellel. A csal. a gyerek után jár, ez se terhelhető, de beleszámítják a jövedelembe, mint bankos tudom. A gyedet tudják jöv. figyelembe venni.

Kedves Kérdező! A lakáshiteleknél a minimálbért kell igazolni, melyen meg kell lennie 3 hónapja. Sajnos a szigorítások miatt, + kezest is kérhet a bank, vagy ha nem megfelelő a jöv. lehet felajánlani + ingatlanfedezetet. Fentebb irtam már hogy milyen feltételekkel. Nem tudom mennyi idős a gyermeked, de ha gyes mellett dolgozol , és van jöv. akkor a gyest is jöv.-ként veszik figyelembe.

2009. nov. 18. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!