Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hitelt vehetnék fel?

Milyen hitelt vehetnék fel?

Figyelt kérdés
Egyedül csak a gyes-t és a családi pótlékot kapom,hol tudnék ezzel én hitelt felvenni??
2009. nov. 17. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Normális helyen sehol.
2009. nov. 17. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem kapsz hitelt,sajna.
2009. nov. 17. 20:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosítok: ha van mondjuk ingatlanfedezeted, nem kérik a jövedelemigazolást.
2009. nov. 17. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nagyimék 60-60zeres nyugdijjal,10millios házzal nem kapnak hitelt,pedig most már kezes is van,100ezer körüli fizuval...
2009. nov. 17. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Valahol van minimálbérre is hitel, nem jut eszembe, melyik banknál, csak nekem már mondta hiteltanácsadó, esetleg olyanokat kérdezz meg, akik képben vannak, mert ez a munkájuk, a jó tanácsadónak érdeke, hogy eljuttasson a hitelhez, mert ő meg ebből él.
2009. nov. 17. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de hogyan fizetned a hitelt vissza? A gyesbol es a csaladi potlekbol ( 28000 es 13700 Ft)ez kb. 31700 Ft havi bevetel meg megelni sem lehet, nemhogy ebbol meg a banknak havonta visszafizetni a hitelt.

Mert sokan ugy gondoljak, hogy csak felveszik a penzt a bankbol, es azt nem kell visszafizetni. Mintha az ajandek lenne.

A csaladsegito szolgalatnal es az onkormanyzatnal vannak kulonfele tamogatasok, segelyek, igenyeld meg azokat! Abbol semmit nem kell visszafizetned.

2009. nov. 17. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
10%

Szia! Attól függ mennyit szeretnél, ha OTP-re jön mindkettő akkor adják az egyszeresét. Igy minuszba tudsz menni, de csak addig jár, amig oda megy a gyes és családi.

Üdv:

2009. nov. 17. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Azt még elfelejtettem irni, hogy ne dölj be olyannak, aki ujságban hirdeti magát, hogy akár BAR-osnak is. Mert nagyon sokan kifizettetnek egy csomó pénzt hogy vmikor kaphatsz pénzt is, ha elbirálnak stb, de előre kérik a birálati dijat. Úgy ne menj bele hogy előre kell fizetni mert nagy átverés. A pszáf honlapján érdemes megnézni hogy az illető intézhet-e hitelt, ill a tudakozót felhivni hogy a megadott számon ki az előfizető, ha titkos , ne is állj szóba velük. Én is bankban dolgozom, és ha egy hitelt birálunk a titkos számos munkáltatókat már eleve szürjük, ugyanezt kell tenni a hitelközvetitőkkel. Anyós is majdnem belefutott ilyenbe egy hónapja, de mondtam hogy felejtős. Ha szükséges priviben még tudok tanáccsal szolgálni.
2009. nov. 17. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

Abban valóban egyetértek, hogy ne az első jöttmentnek dőlj be, mert nekem is van ismerősöm, aki rosszul járt, de szakember jobban ért hozzá, mint itt a neten az átlag, itt legtöbben a saját tapasztalataikat írják le.

Azt meg, hogy adnak minimálbérre is, azért írtam, mert tény, hogy sokan felesleges dolgokra vesznek fel hitelt, de van, amikor viszont a hitel nagyon fontos dolog miatt kell és nem lehet kikerülni. Van egy ismerősöm (nem írok barátot vagy havert, mert igazából nem az), akinek az az elve, hogy ő nem fog hitelt felvenni semmire, lakásra se, és úgy beszél erről, mint ha a lakáshitelt igénylők mind balekok lennének, csak éppen alá lakást toltak a szülei, és nem érzi át, milyen a nulláról vagy nulla közeléből indulni.

Szóval kérdező, szakértőt kérdezz meg, járj utána alaposan, elhiszem, hogy lehet ez nagyon fontos igény, és a bankok azért sincsenek könnyű helyzetben, mert vannak azok a hiteligénylők, akik nem azért állnak rosszul, mert nem tesznek semmit, hanem mert nincs szerencséjük a munkáltatókkal, esetleg nincsen szülői hátszél, és ezt a bankok nem igazán tudják megítélni, hogy az illető szélhámos vagy csak nem szerencsés.

2009. nov. 17. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz hitelt kapni sehol,mert a gyes nem számít állandó fizetési átutalásnak.Mivel a törvény szerint gyesből nem lehet tartozást levonni(azt a gyermeked kapja) így nem is vagy hitelképes a bankoknak...A családi pótlékkal ugyanez a helyzet...
2009. nov. 17. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!