Mit vegyek anyukámnak Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Anyukám angol, német nyelvtanár, eddig mindig angol könyvet vettem neki, de már szeretnék neki valami nagyobbat venni, hiszen annyi mindent tett már értünk. Először egy Tassimo kávégépet akartam, viszont az túlságosan drága :S Nem tudnátok mit adhatnék neki? Esetleg még egy lábmasszásgépre gondoltam, olyan nem tudjátok kb mennyibe kerül és hol lehet kapni?
Köszönöm!
F/15
2009. nov. 17. 17:11
1/3 anonim válasza:
szerintem 15 évesen még nem kell ekkora ajándékra gondolni, de ha még is valami jót akarsz, akkor vegyél közös programot. pl vegyél egy mozijegyet kettötöknek. vagy egy színházjegyet.
2/3 anonim válasza:
Valamilyen ruhát, parfümöt. De először nézd meg mit szeret.
Sok sikert.:)
3/3 anonim válasza:
A lábfürdő jó ötlet, kellemesen bizsergeti a fáradt lábat és nem olyan drága, beszélj apuddal és lepjétek meg közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!