Mit vegyek anyukámnak karácsonyra?
Szeretnék venni neki valami "apróságot",de ő az mondja nem szeretne semmit.Viszont én azt szeretném,hogy ezen a napon szeretet és boldogság legyen körülötte,mert szinte 1 szabadnapja sincsen itthon..:(Valami ötleteek lenne?
Üdv: Egy 11 éves lány.
Hát 11 évesen gondolom nincs sok zsebpénzed, meg mostmár idő se sok van ajándék után való rohangálásra.
Szerintem hobby boltban vegyél szép gyöngyöket és fűzz neki egy nyakláncot :)
1000 Ft-ból megvan az egész és szerintem szép ajándék.
Rakj mellé még valami finom kis doboz csokit és biztos nagyon fog anyukád örülni :)
Legyen szép karácsonyotok!
Én tavaly anyunak szépségáplási szettet vettem. 1200 ft körül volt, volt benne sampon, tusfördő, meg hónaljra az az illatos cucc. A sampont meg a tusfürdőt nekem akarta adni, de aztán rájött, hogy én nem használom, mert neki adtam, így elhasználta. :)
Egyébként nekem is azt mondja mindig, hogy ne vegyek neki semmit, meg aztán még képes arra, hogy nekem akarja adni. :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!