Hogyan tudnám rávenni az élettársamat, hogy kezdjen magával valamit?
5 éve élünk együtt,én 27F,ő 25N
3 éve költöztünk össze,viszont neki "jövedelme" jelenleg csak műkörmözésből van,ami változó,de havi 35-40 ezer forintot jelent....
Én már egy éve veszekszem vele,hogy keressen egy normális munkahelyet,ahol normális fizetést kap!
Felőlem ha akarja mellette csinálhatja ezt a körmözést,mert nála ez inkább hobby mint munka!
DE nem,szerinte jó ez így,mert én keresek (igaz hogy elég sokat),nem vagyunk rossz helyzetben.
Viszont az ő pár tízezre arra elég,hogy belead a rezsibe,(csak a rezsi 60 ezer forint,télen több) a kajába,a ruháit,tisztasági dolgait + ezt-azt én veszem....
Engem az bánt,illetve sért,hogy ennyire elkényelmesedik,és mindennel rám vár..

Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
78%-os,azért elég sok férfi gondolkodik úgy,mint én szerintem nem a középkorban élünk,eltarthatja magát egy nő is,én így gondolom...

DE mégis lepontozott valaki mikor megirtam a véleményem...:(
(nő vagyok én is,25 évesen saját lakással-ami nem örökölt,egyedül képes voltam önálló életre,mindennemű segítség nélkül..nem maradtam természetesen egyedül,vn párom,gyermekem,de dolgozom is mindemellett:))

Előző:
Hogy egy klasszikust idézzek: Most kell tapsolni, vagy még van folytatás?

Most azt nem értem Kedves Kérdező, hogy ha ezt évek alatt nem bírtad neki elmagyarázni, hogy te így gondolod, akkor most milyen csodára számítasz?Ezek szerint hiába mondtad eddig neki, csak legyintett egyet, s semmi nem történt.
Vagy határozott leszel vele szembe, hogy neked ez így nem fog működni, vagy még egy pár évig ezt játsszátok.
78%-os!Ne foglalkozz a lepontozásokkal!Ezen az oldalon sok a fogyatékos, akiknek ez a napi örömforrásuk, hogy pontozgatnak, viszont 2 értelmes választ nem adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!