Hogyan szoktál át a másik névre?
Gondolom mindenki járt már úgy, hogy amikor a régi hosszú kapcsolatából kilépett és az új párjával összejött akkor a régi párjának nevén akarta többször hívni a másikat.
Olyan baromi kellemetlen bár még hangosan sosem mondtam ki, mert időben észbe kaptam, de többször volt már, hogy majdnem az előző barátom nevén szólítottam meg véletlenül.
Hogyan lehetne erről lehető leggyorsabban leszokni? Vagy átállni??
"Egyébként le tudtam zárni amennyire le lehet egy rossz kapcsolatot. Egyáltalán nem keringenek már bennem pozitív érzések iránta."
"Egyébként a két barátom között eltelt 1,5 év, szóval nem tudom miért van ez. Arra gondoltam, hogy lehet esetleg hozzá voltam szokva, hogy az exem mellettem van ( 3évig voltunk együtt) ..és most megint van mellettem valaki és az agyam még nem állt át."
Nem, mint a mellékelt ábra mutatja, nem zártad még le a dolgot.
Ez nem olyan dolog, hogy ma eldöntöm, hogy lezárom, és ezzel meg van oldva. És a 1.5 év sem garancia - ez erősen változik személyenként, hogy ki milyen gyorsan 'felejt'.
Neked még csordultig van a tudatalattid az előző pároddal, kapcsolatoddal... És amíg ez nem változik, hitegetheted magad meg az új párodat is, de az új kapcsolatod nem lesz az igazi, inkább csak egy öncsalás :-(
Nekem még sosem kellett szakítanom, és a kedvesemet is kedvesemnek szólítom. Vagy kicsimnek, vagy szívemnek vagy hümbürü-bümbürünek. Nem szereti a keresztnevét.
Viszont az sűrűn előfordul, hogy a macskámat vagy a húgomat is kicsimnek szólítom.
A mostanival mióta vagytok együtt? Lehet, később enyhülni fog. A helyedben talán kibeszélném a dolgot egy pszichológusnál, esetleg rászoknék a becenevekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!