Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Ti mit gondoltok arról, hogy családon belül szájrapuszival, csókkal köszönnek a családtagok? A testvér a testvérnek, szülő a gyereknek.

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Hát mi elég zárkozottak vagyunk, és még arcra puszi is elég ritka.

De ettől semmi bajom azzal , aki máshogy szokta. Szerintem Nem undorító, ha igy köszönti a gyerekét, és ha még felnöttként is néha. És ha szülőnél ok, akkor a testvérnél miért lenne undorító. Az aki, így szokta meg nem gondol semmit róla. Ha "úgy akarná a tesóját, akkor valószinűleg nem csókolná meg nyillvánosan.

Szóval nincs ebben semmi. Az oroszok mindenkit szájon csókolnak, azt is kai nem testvérrük. Az eszkimók az orrukat dugják össze.

Na és? Szóval az ilyen családban igenis lehet a szeretet jele csók, bármily furcsa másoknak. És pont

2013. nov. 1. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Igen, ez ilyen békebeli szokás, az oroszok felejtették itt. Szerintem gusztustalan és visszataszító. Volt szerencsém egyik exemnél megcsodálni, amikor elmentünk a szüleihez vidékre, hogy bemutasson... Apuka egyből lenyomott egy csókot az akkor 28 éves kisfiának, anyuka mindjárt kettőt. Hát, ennek örömére én elkezdtem köhögni, prüszkölni, hogy én milyen beteg vagyok és kiegyeztünk egy szolid kézfogásban. Nem sokon múlt, hogy nem ájultam el ettől az egésztől. Szerintem kisgyerekeknél sem jó, ha rászoknak a szájra puszira, mert a barátaikat is szájon fogják puszilni az oviban, legalábbis én nem egy ilyet láttam már. Igen ám, csak a barátok meg többnyire undorodnak ettől.
2013. nov. 1. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Az eszkimók meg nem akarnak összefagyni a szájuknál. Szerintem ha egy kicsi nyál kerül a szájukra az pillanatok alatt ráfagy a képükre. Ilyen esetben én sem erőltetném.
2013. nov. 1. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

ez volt itthon a pártpolitikában is a rendszerváltás előtt.

mindenki csókolgatott mindenkit, és semmi bajuk nem lett.

2013. nov. 1. 23:25
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
szokás kérdése. baja nem lesz tőle senkinek az biztos. hacsak nem az, hogy mások nem bírnak a saját dolgukkal foglalkozni és megítélik őket.
2013. nov. 2. 00:32
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Én sem csinálom, de engem sem zavar hogy mások mit csinálnak. Csak megjegyezném, hogy ennek semmi köze a pedofíliához, aki ilyet ír az végtelenül ostoba.
2013. nov. 2. 02:02
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
Én anyumnak régebben sokszor, mostanság lényegesen ritkábban de volt, hogy adtam neki szájra . De ettől függetlenül nem vagyok degenerált sem pedig egy visszataszító és undorító emberi lény, ahogy édesanyám sem! Számomra, az sokkal betegesebb, hogy ebbe egyes emberek többet látnak bele...
2013. nov. 2. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!