Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám normális? (bőven lent)

Anyám normális? (bőven lent)

Figyelt kérdés

arról lenne szó,hogy csütörtökön elkísértem haza tesómat 2 kis gyerekkel busszal..oda vissza 3-3 órás az út még aznap is vissza jöttem Pest-re vissza,mert sulim volt,de anyum ő későn jött el szállítókal cuccot hazahozni tesómnak..és nálam maradt pár cucc ami a tesómé és anya mondta tesómnak,h majd azt is hozza.na persze szállitoval is elhozzhata volna a cuccokat.én mondtam nekik h 7végén nem jövök le ,mert le van foglalva programom és pont holnap barátommal találkozok szó szerint előre megbeszéltünk h akkor találkozunk,ritkán látunk egymást.erre anyum meg tesóm mondta h én vigyem le cuccokat le oda hozzá holnap,megy hogy hozzam haza anyut ,mert én 90%an utazhatok,persze van neki pénze.nem kis cucc ez.nem értik meg,h barátom nem tud jönni mert dolga van és szakdolgozatot kell írnia neki és nem utazok 3-3 órát aznap,másnap sulim van és fárasztó.meg előre is szóltam,h nekem nem jó a 7végem.erre fecsegett anyám h mától nem szól hozzám..stb ilyeneket sokszor idegesíti magát,már mondtam h nem kéne csak saját magát csinál gondot.valami hülyeséget találgat ki,h már nem bírom.megmondtam neki ,h jövő héten letudom.

persze ,h segíteni szoktam sok mindenben ami kell és tudok.de ez a viselkedés..

21/L

2009. nov. 14. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Húha ez eléggé kacifántos!

Én azt mondanám anyámnak,hogy akkor ne szóljon hozzám de nem utazgatok 6 órát egy semmiségért ha azt az időt a pasimmal tölthetem mivel alig látom!

Ennyi!Majd megnyugszik!

2009. nov. 14. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
21 évesen már megtanulhatnál értelmesen írni is.A problémádai is meglehetne egymással nyugodtan beszélni.
2009. nov. 14. 19:50
 3/7 A kérdező kommentje:
bocs csak én hallássérült vagyok,azért írok furán..hiába beszélem szépen vele,meg mindig szólók előre h melyik nap nem jó..megbeszélhetem volna vele erre ő fecsegett velem.
2009. nov. 14. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha postán feladod max 2 nap alatt odaér. Elsőbbségivel 1 nap.
2009. nov. 14. 20:24
 5/7 A kérdező kommentje:
de ez nem kis cucc..:) sok mindent kell hazavinni.
2009. nov. 14. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Elvileg felnőtt ember vagy, magad határozod meg, hogy mit és hogyan csinálsz. Annyit segítesz a családodnak, amennyit akarsz és tudsz.

Magyarul, ha úgy érzed, hogy túl sokat kér tőled valaki, akkor teljesen jogosan mondasz nemet.

2009. nov. 14. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
20 kg-ig azt hiszem 815 ft a postaköltség
2009. nov. 16. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!