Hártányt jelent a feleségem részére a bíróságon?
Figyelt kérdés
Még nincs bírósági végzés és mégis ezt teszi velem. Nálam lettek volna a gyerekek a hétvégén de a feleségem megint keresztbe tett. Nincs túl sok pénzem és ráadásul tartozásaim is összegyűltek. Nagymamához vittem volna a hétvégén a gyerekeimet, de a feleségem azt mondta, csak akkor adja oda a gyerekeket ha leírom neki, hogy nincs pénzem fűtésre, kajára és azért viszem a nagymamához két napra a őket. A közös otthonunkba nem vihettem volna mert nem ott lakunk és most hideg van, nagyon sokára fűtené fel a hideg falakat és kaja sincs. Anyukám meg várt minket a hétvégére.Legutóbb az őszi szünetben voltak nálam hosszabb ideig és hetente 1szer láthatom őket 1 órára. Mit tehetek?2009. nov. 14. 15:09
11/12 anonim válasza:
Szia!
Akkor is elhozhatod a gyereket ha nem a sajat lakásodba viszed.ehhez nincs köze.sztem is a gyámügyre menj be,mert ilyen nincs h eltiltsa a gyerekeket töled,ezért megbüntetik.nálunk ugy van h az apa lemondott,és a nagymama kérte a láthatast,igy 2 hetente hetvegen a nagymamanal van.
12/12 anonim válasza:
Szia! Amikor mész a bíróságra, nyújts be egy külön keresetet, amiben kéred a bírót, hogy amíg nem zárul le a per, addig is állapítson meg részedre ideiglenes láthatást. Ha feleséged az érvényes bírósági végzés ellenére ezt megtagadja, még a rendőrségen is feljelentheted.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!