Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért törölte vajon a feleségé...

Miért törölte vajon a feleségével közös képüket a férj?

Figyelt kérdés

Röviden a történet.

Nem vagyok rá büszke, de évekig szeretője voltam egy nős férfinek. Totál belezúgtam, nagyon beleszerettem. Mai napig nem tudtam elfelejteni pedig már jó ideje "szakítottam" Vele. Én fejeztem be Vele, mert éreztem meg mondta is, h Ő is kezd érezni irántam valamit, aminek nagyon örültem volna az esetben, ha nem lett volna nős. Így viszont nem, mert nem akartam elszakítani a feleségétől, Családjától, mert voltak pici gyerekei is. Nem akartam fájdalmat okozni a családjának. Iszonyú nehéz volt, de befejeztem Vele. Néha töltött fel a családjáról képeket az egyik közösségi oldalra, ahol néha-néha megnéztem a képeit. De ő is szólt általában, ha rakott fel képeket, h megnézhessem, mert tudta, h néha jól esik látni pl. a gyerekeit, nagyon édesek voltak :) Úgy tudta, h csak akkor nézem meg a képeit, amikor előtte rákérdezek, h megnézhetem e. De volt, amikor kérdezés nélkül nézegettem meg, így volt ez legutóbb is. Megnéztem a képeit, mert ígérte, h rak fel képeket a családi kirándulásukról és kíváncsi voltam, h rakott e fel...megnéztem. Rakott fel, még magáról és a feleségéről is rakott fel közös képet pedig kettőjükről nem szokott, de most rakott és olyan kép volt, ahol a felesége odabújt hozzá Ő meg puszilta a felesége arcát. Aznap nem szólt, h rakott fel képet. Pont aznap mondtam neki, h be kellene ezt fejeznünk, nem okés ez így, nem akarom megbántani a feleségét. Kérdeztem, h megnézhetem e még utoljára a képeit? Igaz már megnéztem akkor, de szerettem volna, ha tudja, h szeretném még megnézni utoljára. Mondta, h 1 pillanat mindjárt megnézhetem. Szólt, h okés, nézhetem és már nem volt ott a közös kép a feleségével, leszedte azt a képet, ahol öleli meg puszilja a feleségét. Vajon miért? Tudom, h már vége, befejeztem Vele mégis vmiért foglalkoztat, h miért nem engedte meg vajon, h lássam őket azon a képen? Miért kellett leszednie? Miért nem láthattam őket úgy összebújva, puszilkózva együtt? Nem fér a fejemben, nem értem miért kellett leszednie direkt miattam. Szerintetek vajon miért?

Lényegtelen kis semmi dolog, nem is lényeges, de nem értem miért csinálta és kíváncsi lennék Ti mit tippeltek miért csinálhatta?

Kérlek kíméljetek azoktól a válaszoktól, h szemét meg k..va vok meg ilyesmi. Tudom, h szemét volam, de nem voltatok az én helyzetemben, ne ítélkezzetek, kérlek! Köszönöm.

2013. okt. 29. 16:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Lehet nem akarta, hogy tudd, milyen a felesége,hogy néz ki. Esetleg félt, hogy dühös leszel egy ölelgetős kép láttán, és nehogy lebuktasd.

Azt nem értem miért dícsérgetnek téged a válaszadók. Valahol egy anya, egy feleség, egy nő, abban a hitben él, hogy szereti és hűséges hozzá a férje... Ha megcsalnának, nagyon hálás lennék ám bárkinek, aki ezt a tudtomra adja.

2013. okt. 29. 18:05
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

TE nagyon liba, azért törölte, mert ha meglátod, milyen jól megvannak, nem biztos, hogy tovább tud hülyíteni.

Még hogy nem akart megbántani... vicc.

ÉS senkit nem érdekel, milyen helyzetben voltál, mert a te döntésed volt, hogy vele leszel, nem a körülmények kényszerítenek senkit. Szóval ne akarj hőst csinálni magadból. MErt való igaz, kva nem vagy, de tisztességes sem.

2013. okt. 29. 18:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akarta, hogy lásd, mennyire boldogok együtt, hiszen neked évekig azt kamuzta, hogy hűde csodanő vagy, aaaaannyival jobb veled, mint a feleségével, ezért nem akart lebukni, hogy valójában otthon minden rendben -főleg mert ahogy írod, te ÉVEKIG voltál a szeretője, miközben nekik PICI gyerekeik voltak, tehát neked semmi szereped nem volt az ő életében, csak tartós szexkapcsolatra használt- tehát nyilván nem akart megbukni a hazugsággal. Ez csakis az ő érdeke, mert egy mártírkodó exszerető magában szomorkodik, míg egy dühös és csalódott nő, aki felfogja, hogy évekig palira vették őt, meglehet, hogy bosszúból lebuktatja otthon a férfit. Azt pedig nagyon nem akarja az illető, mert belőled csak egyvalami kellett, míg az asszonyt szőröstül-bőröstül maga mellett akarja tartani.
2013. okt. 29. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:

nem okés ez így, nem akarom megbántani a feleségét

miután ki tudja meddig az ágyában henteregtél? MAjdnem sajnállak. MAjdnem.

2013. okt. 29. 18:36
 15/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az utolsó 4 válaszoló kissé félre olvasta a kérdésem, de semmi baj :)

Nem tudom, h hol olvastátok, h azt kamuzta nekem, h én hú, de jó vok a feleségével meg nem jó neki meg ilyesmi. Soha, de soha nem mondott semmi rosszat a feleségéről, sőt őszintén elmondta, h nem hiteget engem, szereti a feleségét, nagyon boldog a feleségével, nem akar elválni. Ezt már a megismerkedésünk elejétől így mondta. Semmi olyasmit nem mondott, ami rám nézve jobb lett volna, mint a felesége. Mindig csak jó dolgokat mondott a feleségéről. Nagyon szereti a feleségét és egyikőnk sem akarta megszeretni a másikat. Így alakult. De tudom, h így , h én kiléptem a képből, tudom, h vissza fog találni a feleségéhez és boldogok lesznek együtt, mert tényleg nagyon szeretik egymást. Szóval nem titkolózott, tudtam, h nagyon jól megvannak, mindig is mondta. Na, de mindegy nem is részletezem tovább a kapcsolatunkat, mert nem ez volt a lényeg, nem ez volt a kérdésem. Csak nem tudom hol olvastatok olyanokat, h bármi rosszat is mondott volna a feleségéről. Ilyesmit sehol sem írtam. Azért köszönöm szépen Nektek is a válaszokat! Egy kis értő olvasás, azért rátok férne :))

2013. okt. 29. 23:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Kérdező bennem csak az merült fel, hogy:

-mennyire becsülöd te önmagadat?

- hol van a tartásod?

A férfi gerinctelen, megcsalta a feleségét és neked ömleng róla, te meg félig még mostis isteníted, hogy mennyire szeretik egymást és te is őt... nem látod, hogy ez az egész mekkora átverésen alapul?

Sajnállak, hogy egyáltalán meg lehetett évekig téged vezetni annyira, hogy még most is szinte a szegény férjet sajnálod és azt hiszed, hogy ő egy percig is sajnál téged- holott még a "szakításotok" után is titkolózik, becsap a képekkel.

Nekem az is elég mazochista dolog, hogy te pedig a gyerekeit és a feleségét nézegeted- semmi közöd hozzájuk tényleg. Hátborzongató, főleg ha odaképzeled magad melléjük vagy bármikor abba a téves hitbe ringattad magad, hogy majd álmaid gerinctelen lovagja dobja a családját érted.

A tippem pedig: azért csinálta, mert még az őszinteségével sem tudott megtisztelni téged. Még a "szakításotokon" túl sem.

Egy ilyen naív, butus szeretőt hamis érzelmekkel és kitalált sztorikkal kábítani lényegesen olcsóbb, mint fizetős szolgáltatást igénybevenni, kisebb a szexuális betegségek esélye is és még a részedről olvadozó odaadást, meggyőző sóhajokat is kapott, ami tovább növelte az otthon kielégítetlen potenciáját.

Nem tudom, mennyi idős vagy- gyanítom 25 felett- talán érdemes lenne egy kölcsönös tiszteleten és őszinte szereteten alapuló emberi kapcsolatot is megtapasztalni.

A gerinctelen férj manipulációban viszont jó lehet- mert még te érzed azt, hogy megtisztelt téged.

Lehet, hogy a kritikám nem olyan édes, mint amit vársz- de legalább objektív és reális.

2013. okt. 30. 11:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Akármiért is vette le az összebújós képet biztos nem a te védelmed érdekében tette. Inkább azért, mert ha már eddig nem buktatok le, nehogy egy ilyen szerelmes kép felkavarjon annyira hogy lebuktasd vagy követelj tőle valamit.

Az biztos hogy sokmindenen el kell gondolkoznod. És most nem arra gondolok, hogy valaki férjével és gyerekek apjával kezdtél ki, meg tönkremehet egy család meg bla bla bla, hanem csak miattad mondom, hogy ennél kicsit nagyobb tartással, nagyobb önértékkel kell élni az életet, nagyobb önmegtartóztatással ha úgy tetszik. Magadat aláztad meg. Ezt kellene felfognod, észrevenned és ebből tanulnod. A jövőben facér férfival kezdj, aki teljes életet tud neked biztosítnai és 100%-ban melletted van. Aki téged visz családi kirándulásra...

2013. okt. 30. 16:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de végig sem tudtam olvasni.

Mi a fenét foglalkozol ezzel, hogy az FB-re ki milyen fotót rak fel? Nincs jobb dolgod?

Mennyi IQ light liba szaladgál ebben az országban?

2013. nov. 15. 09:25
 19/21 anonim ***** válasza:

"A tippem pedig: azért csinálta, mert még az őszinteségével sem tudott megtisztelni téged. Még a "szakításotokon" túl sem.

Egy ilyen naív, butus szeretőt hamis érzelmekkel és kitalált sztorikkal kábítani lényegesen olcsóbb, mint fizetős szolgáltatást igénybevenni, kisebb a szexuális betegségek esélye is és még a részedről olvadozó odaadást, meggyőző sóhajokat is kapott, ami tovább növelte az otthon kielégítetlen potenciáját. "

Ezzel vitába szállnék, mivel évek óta "fizetett szolgáltató" vagyok.

Betegség kizárva, havonta megyek orvoshoz. Egy szórakozóhelyen felszedett csaj nagyobb kockázatot jelent, mint én :)

Odaadás alap, és a meggyőző sóhajok is. Mindent a vendégért, hogy visszajöjjön :)

2013. nov. 15. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:
és még a lényegesen olcsóbb kitételt is cáfolnám, mert nálam 15 ezer / óra megússza, és nem rendezek jelenetet, balhét, nem kell étterembe, moziba vinni, hazudni. kap egy kulturált, intelligens nőt 1 órára, .
2013. nov. 15. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!