A teszt pozitív lett, mit tegyek?
na, mi pont ezért védekezünk gumival. ha kiszakad, akkor irány a sürgősségi, ha nem, akkor minden happy.
lehet én vagyok csodanő, de immáron 10 éve élek szexuális életet, és még soha nem volt abortuszom, és gyerekem sincs.
Szerintem nem kell ennyire elkeseredetten látni a helyzetet. Felnőttek vagytok, ő szeret téged, te szereted őt, ketten leültök és megbeszélitek hogyan tovább. Ha akarjátok a közös gyereket, akkor össze kell költözni, alkotni kell egy családot hármasban és várni a kis jövevényt. Ha úgy érzitek nem tart ott a kapcsolat, a szerelem, hogy ezt bemerjétek vállalni és nem is akartok összeköltözni és közösen gyermeket nevelni, akkor meg járjátok azt az utat.
Adjatok időt magatoknak, pár napot aludni kell rá, alaposan átrágni, aztán közösen meghozni a döntést. Ezt nektek kell kettőtöknek, az ilyesmiben egy kívülálló nem tud jót mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!