Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A teszt pozitív lett, mit tegyek?

A teszt pozitív lett, mit tegyek?

Figyelt kérdés
32 éves elvált nő vagyok,van egy 6 éves kislányom. 8 hónapja rám talált a szerelem,a kedvesem 100 km-re lakik tőlünk. Nem élünk még együtt. ám,a napokban végeztem egy tesztet,ami + lett. Nem tudom mit tegyek. Még nem éltünk együtt,tervezgettük már,de még nem jött össze. Most végképp nem tudom mi legyen? Kérlek adjatok tanácsot! Köszi!
2013. okt. 27. 18:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy én örülök a dolognak.
2013. okt. 27. 19:13
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
ha csak félve örül neki, akkor ne számíts sokra, jobban örülne ha nem lenne kölök. ne lepődj meg később, ha magadra hagy mindkettővel, mert ő még nem áll erre készen, nem akarta ezt.
2013. okt. 27. 19:13
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Ha te nem örülsz, semmiképp sem jo ötlet! Késöbb baj lehet belöle. Csak az ö kedvéért se vàllald!! Ha kétségeid vannak, ne! Ha eddig nem jött az érzés, lehet ezutàn sem fog megjönni. Sokan mondjàk, hogy "majd ha a kezedben lesz beleszeretsz".De mi van, ha nem? mérlegeljetek!! Ne feledd, egy élet öl benned!!
2013. okt. 27. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
32 èves lètedre nem ismered a vèdekezèst? Szèp
2013. okt. 27. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
A kérdés az akarsz-e gyereket vagy sem, pusztán ennyi. Benne van a pakliban, hogy egyedül kell nevelned, te tudod belefér-e ez az életedbe, mi nem tudhatjuk, dönts belátásod szerint.
2013. okt. 27. 23:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Védekeztünk. Pharmatex készítménnyel,ami nem nyújt 100% védelmet,lásd az én példám. Fogamzásgátlót nem szedhetek .
2013. okt. 28. 06:39
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

na, mi pont ezért védekezünk gumival. ha kiszakad, akkor irány a sürgősségi, ha nem, akkor minden happy.

lehet én vagyok csodanő, de immáron 10 éve élek szexuális életet, és még soha nem volt abortuszom, és gyerekem sincs.

2013. okt. 28. 09:41
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem kell ennyire elkeseredetten látni a helyzetet. Felnőttek vagytok, ő szeret téged, te szereted őt, ketten leültök és megbeszélitek hogyan tovább. Ha akarjátok a közös gyereket, akkor össze kell költözni, alkotni kell egy családot hármasban és várni a kis jövevényt. Ha úgy érzitek nem tart ott a kapcsolat, a szerelem, hogy ezt bemerjétek vállalni és nem is akartok összeköltözni és közösen gyermeket nevelni, akkor meg járjátok azt az utat.

Adjatok időt magatoknak, pár napot aludni kell rá, alaposan átrágni, aztán közösen meghozni a döntést. Ezt nektek kell kettőtöknek, az ilyesmiben egy kívülálló nem tud jót mondani.

2013. okt. 28. 12:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi G.T.A !
2013. okt. 28. 16:25
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
8 hónapos kapcsolatra gyereket? Kizárt.
2013. okt. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!