Nem jövök ki a párom anyjával, ez kezd rámenni a kapcsolatunkra, amit nem akarok! Mit tehetnék?
még mindig a 2-es vagyok :)) már évek óta nem élünk anyóssal, elég volt belőle a két év bőven:P szal nálunk nem itt van a kutya elásva :D
utolsó hozzászólónak: az esküvőbe abszolút ne hagyd beleszólni, az a TI nagy napotok, nem az övé, neki volt már egyszer lehetősége a sajátját végiszervezni, ha meg hiányérzete van, menjen férjez mégegyszer!!
az enyém akkor akasztott ki a legjobban!! még a dátum sem volt neki megfelelő, mert a párom öccse (a kiskedvenc) akkortájt ünnepelte a szüli- meg a névnapját.. az tök mindegy, hogy nem azon a napon, de az az időszak a kiskedvencé anyós szerint!
a végén, kértem egy időpontot, aztán mindenkivel tudattam, ha valakinek nem tetszik, nem kell eljönni, úgysem azért házasodtunk, hogy ajándékokat kapjunk, hanem azért, mert szeretjük egymást, és ezzel pecsételtük meg a kapcsolatunkat :)(3és fél éve volt az esküvő)
esküvő után meg folyamatosan az volt a szövege, hogy én kifordultam magamból..
nem tudom miből vonta le ezt a következtetést, mert rajta kívül senki más nem vett észre semmi változást a viselkedésemben..
szintén az utolsó válaszadó vagyok
Nálunk azt mondja h szarjam le és ne foglalkozzak vele. De neki azért könnyű mert nem vele bánik így az anyósa.
Sztem is könnyebb nekik, pl az én szüleim úgy szeretik a férjemet, mintha a saját fiúk lenne; ha pénzt akarnak adni nekünk, nem nekem adják, mint régen,hanem a páromnak :D és én erre tök büszke vagyok!
anyukám a párom anyósa, mégsem jutott SOHA az eszébe, hogy bármiért baszogassa, vagy szidja előttem,vagy akár a hátam mögött, vagy bármi!
ha megyünk anyuékhoz, anyum mindig megkérdezi, hogy ha főz valamit, akkor azt szereti-e a férjem, tök figyelmes, és nem erőltetett, alapból ilyen, örül annak, hogy boldogok vagyunk. (ugyanaz a korosztály a szüleim, mint anyósomék, úgyhogy a korra sem lehet fogni!)
lehet a a fiúk/pasik/férjek anyja vetélytársnak tekintenek minket, és azt hiszik, hogy senki nem tud olyan jól bánni a gyerekükkel, mint ők! nehéz nekik belátni, hogy meg tudunk felelni, sőőőt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!