Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jövök ki a párom anyjával,...

Nem jövök ki a párom anyjával, ez kezd rámenni a kapcsolatunkra, amit nem akarok! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 14:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát ahogy olvasom jó anyós nincs sehol:) Ez engem nyugtat mert az enyém is idióta.Szintén hurcoltatja magát, beosztja h hova mehetünk pedig a páromé és az enyém a kocsi, nincs jogsija. Az esküvőnkre azt mondta h minek kapkodni hol ott ő pár hónap után összeházasodott a a párom édesapjával. Utálom hogy minden hétvégénk úgy telt el h kötelező vasárnapi ebéd meg aztán irány az ő rokonaikhoz. Hiába vettünk új kocsit mindig jön a telefon pedig külön élünk h mikor hova megyünk. Ha nem épp rokonaihoz mentünk akkor vásárolni és azt is megnézte h nekünk mi an a kosarunkba. Visszatérve az esküvőre mutattuk neki a gyűrűt amit kinéztünk és azt mondta h nem szép ha van benne kő. És h anyám fizeti a részem de ő nem tudja mert nem úgy áll anyagilag erre kitalálta h sebaj majd a mamámék.Azt akarom hogy az esküvőnkre való pénzt mi tegyük össze és nem akarok másnak anyagi gondot okozn. Na meg az összes ember 180 fő összeszámoltuk. Na ekkor már meg tudtam volna ütni h mindenkinek beosztja a pénzét és idejét. Mondtam h szolid pici esküvőt akarunk erre azt mondta nincs esküvő ha nem lehet ott az ő teljes családja. Most ott tartunk h ha lesz is esküvő elutazunk kettesben és csak mi leszünk ott meg persze két tanú. Mert az csak a kettőnk napja és nem akarom hogy azt is tönkre tegye. Mostanában a fejünkre nőtt de sokak tanácsára drasztikus leszoktatást alkalmazunk és bevállt eddig.
2008. júl. 8. 18:57
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

még mindig a 2-es vagyok :)) már évek óta nem élünk anyóssal, elég volt belőle a két év bőven:P szal nálunk nem itt van a kutya elásva :D

utolsó hozzászólónak: az esküvőbe abszolút ne hagyd beleszólni, az a TI nagy napotok, nem az övé, neki volt már egyszer lehetősége a sajátját végiszervezni, ha meg hiányérzete van, menjen férjez mégegyszer!!

az enyém akkor akasztott ki a legjobban!! még a dátum sem volt neki megfelelő, mert a párom öccse (a kiskedvenc) akkortájt ünnepelte a szüli- meg a névnapját.. az tök mindegy, hogy nem azon a napon, de az az időszak a kiskedvencé anyós szerint!

a végén, kértem egy időpontot, aztán mindenkivel tudattam, ha valakinek nem tetszik, nem kell eljönni, úgysem azért házasodtunk, hogy ajándékokat kapjunk, hanem azért, mert szeretjük egymást, és ezzel pecsételtük meg a kapcsolatunkat :)(3és fél éve volt az esküvő)

esküvő után meg folyamatosan az volt a szövege, hogy én kifordultam magamból..

nem tudom miből vonta le ezt a következtetést, mert rajta kívül senki más nem vett észre semmi változást a viselkedésemben..

2008. júl. 8. 19:08
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hozzászóló vagyok azt ki is felejtettem , hogy mikor elmondtuk anyósnak a 180főt azt mondta h az én rokonaimat ki lehet hagyni. Hát ilyen az én anyósjelöltem. Láttam , írta valaki h jobb ha van valaki aki a bizalmasod. Hát a barátnőimnek sem jutott jobb és ez nem nyugtat. Mi nagyon jól kijövünk a párommal és ha az anyja nem szól bele a dolgainkba nincs is veszekedés csak ha anyós beleszól. A párom egyben a családom és barátom /nőm. Ő érti h milyen helyzetben vagyok és leállítja az anyját de sokszor fáj neki ha mondom h már megint mit vagy hogyan viselkedett velem az anyja. Elhiszem hogy fáj neki nekem is fájna ha az anyám és a párom nem jönnének ki. De úgy vagyok vele ha nem megy ne erőltessük az anyós meny kapcsolatot. Volt már nem is egyszer hogy sírtam mert úgy a lelkembe gázolt anyós de majd visszakapja ha lesznek unokái. Persze azoknak a számába is beleszólt. Meglepő lenne ha egyszer nem tenné.
2008. júl. 9. 09:04
 24/38 A kérdező kommentje:
Én is annyira ki szoktam borulni, hogy sírok, a bárátom mindig mondja, hogy ne foglalkozzak vele stb...de a vége mindig az, hogy ne hisztizzek!
2008. júl. 9. 10:56
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

szintén az utolsó válaszadó vagyok

Nálunk azt mondja h szarjam le és ne foglalkozzak vele. De neki azért könnyű mert nem vele bánik így az anyósa.

2008. júl. 9. 12:08
 26/38 A kérdező kommentje:
Igen és sajnos ezt nem érti meg! A múltkori veszekedésüknél csak anyit mondott az anyjának, hogy nekem ehhez semmi közöm..de az anyja tovább sértegetett. Nekem elég rosszul esett, hogy nem mondta az anyjának, hogy ne beszéljen velem így!
2008. júl. 9. 12:29
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk már volt olyan is h anyósnál (ettünk ebédet) és anyós a mély tányérból ette a másodikat is és mondtam h nekem sem kell lapos tányér. Erre anyós erősködött h de egyek csak nyugodtan csak ő azért nem eszik laposból h kevesebbet kelljen mosogatnia. addig erőszakoskodott amíg megettem a laposból de a párom nem bírta tovább és ráordított az anyjára h hagyjon már békén engem és fel állt elment az asztaltól. na anyós sem evett tovább és láttam az arcán, hogy legszívesebben meg fojtott volna. Felajánlottam neki a segítségemet mosogatás terén de a válasz az volt h úgy sem tudok úgy elmosogatni ahogy ő szokott. Bár ez mindig így van de egy ideje fel sem ajánlom.
2008. júl. 9. 12:57
 28/38 anonim válasza:
100%
en meg csak most akarok anyost szerezni magamnak :) de nagyon remelem nem jarok igy. a faterjaval nagyon jol kijovok (csavo vagyok), de mintha az anyukaja nem szivlelne annyira. igaz sosem mutatta ugy, de valahogy ugy erzem... na mindegy, a szerencse az, hogy joooo messze leszunk:D, kb. 350 kilometerre, ugyhogy nemigen fog elnyulni eddig a keze.
2008. júl. 9. 14:01
 29/38 A kérdező kommentje:
A pasiknak minden könnyebb!
2008. júl. 9. 14:20
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Sztem is könnyebb nekik, pl az én szüleim úgy szeretik a férjemet, mintha a saját fiúk lenne; ha pénzt akarnak adni nekünk, nem nekem adják, mint régen,hanem a páromnak :D és én erre tök büszke vagyok!

anyukám a párom anyósa, mégsem jutott SOHA az eszébe, hogy bármiért baszogassa, vagy szidja előttem,vagy akár a hátam mögött, vagy bármi!

ha megyünk anyuékhoz, anyum mindig megkérdezi, hogy ha főz valamit, akkor azt szereti-e a férjem, tök figyelmes, és nem erőltetett, alapból ilyen, örül annak, hogy boldogok vagyunk. (ugyanaz a korosztály a szüleim, mint anyósomék, úgyhogy a korra sem lehet fogni!)

lehet a a fiúk/pasik/férjek anyja vetélytársnak tekintenek minket, és azt hiszik, hogy senki nem tud olyan jól bánni a gyerekükkel, mint ők! nehéz nekik belátni, hogy meg tudunk felelni, sőőőt!!

2008. júl. 9. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!