Nem jövök ki a párom anyjával, ez kezd rámenni a kapcsolatunkra, amit nem akarok! Mit tehetnék?
2. válaszoló vagyok. figyelj, az nem jelent semmit, hogy mennyi idős.. enyém 50 felett van, tök fiatalosan öltözködik, a pasik is odavannak érte, csak sajnos nagyon buta... az autót nálunk is mindig beosztotta, meg mi is cipeljük ide, cipeljük oda, stb... abszolút mindenbe beleszólt, és mikor eleinte vissza mertem szólni, persze nem bunkón, csak elmondtam, hogy mi az én véleményem, folyamatosan azt éreztette, hogy ő szülte a fiát, és neki alanyi joga van ezért mindenbe beleugatni,meg persze mindig az anyuci maradjon mindenben az első!
a párom mostanában simán ráhagyja, amikor sorolja a hülyeségeit, aztán persze nem úgy csináljuk, ahogy anyós mondja, aztán ennyi. utána persze besértődik, de majd megnyugszik..
sztem ne foglalkozz vele, ha valami olyat mond, simán állj fel, menj odébb, próbáld ne meghallni! mondjuk ha olyan vagy, mint én, akkor ez baromi nehéz lesz, mert ami a szívemen, az a számom, csak ezzel az a baj, hogy vitahegyek lesznek, ami senkinek sem jó..
legyél boldog a pároddal, mosolyogj anyósod előtt, érezd jól magad, aztán had egye a sárga penész, hogy boldog vagy!
Szia!
Sajna nekem is ilyen hülye anyósállat jutott. De nem szabad hagyni magad! Én már 5 év együttélés után (náluk lakunk) lazán elküldöm melegebb éghajlatra. Most hogy babát várunk, és októberben szülök, teljesen kibújt belőlem az anyatigris, és nem tűröm, hogy akár egy rossz megjegyzést tegyen rám, vagy a babára. A párom nem tud mit tenni, már milliószor beszélt vele, hiába. Így rám maradt ez a hálás feladat. Nem mondom hogy könnyű, sőt néha nagyon idegtépő, de nem szabad befogni a szád, mert teljesen a fejedre nő. Engem nem tudott betörni, és nem is fog. Ezt tudja ő is. A gyerekre meg rá sem nézhet majd, nemhogy a kezébe adjam. Annyi bántás után amit kaptam már tőle, örüljön, hogy nem köpöm szembe. De nagyon fél, hogy elköltözünk, ami szándékunkban is áll, és emiatt kénytelen befogni a száját. Én azt mondom, ha a párod őt többe nézi, és rámegy a kapcsolatotok, akkor a párodban van a hiba. Próbálj vele beszélni erről, mindenképp. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!