Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a veszélyei annak ha egy...

Mik a veszélyei annak ha egy fiú testvérnek, és egy lány testvérnek, egy anyától gyermekük születne?

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 19:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy netán a szüleid testvérek voltak?
2013. okt. 23. 20:47
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Tehát anyai részről két féltestvér kapcsolatának mi a veszélye?

Ez neked a kultúrád része, hogy magadtól nem tudod? Kisebbségi vagy?

2013. okt. 23. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyetek komolyan a kerdezot ez egy unatkozo idiota aki csak szorakozik a valaszadokkal nem regiben uyganezt eljatszotta csak mas temaban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szoval felesleges vele bajlodni mert rohog rajtatok csak.

2013. okt. 23. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13: ő röhög rajtunk? Inkább mi rajta, hogy egy ép összetett mondatot nem bírt érthetően leírni.
2013. okt. 23. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugy ertettem h direkt ir ertelmetlen mondatokat h lassa a reakciokat szerintem h ki mit talal ki abbol az ossze-visszasagokbol amit o idefirkant. Bocs ha nem voltam ertheto. De mar en is kirohogtem magam rajta par valasz az elozo kerdesebol az enyem is. Nem tudom mit gondol de szerintem nagyon unatkozhat a draga.
2013. okt. 23. 21:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Az anya nem tud megtermékenyíteni, hacsak nem hermafrodita. De a pasi tuti nem fog szülni.
2013. okt. 24. 14:17
 17/21 anonim ***** válasza:
#15: szerintem meg nem direkt ír ki értelmetlen mondatokat. Ennyire futja tőle.
2013. okt. 24. 20:26
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért nem sikerült értelmezni a kérdést, szerintem érthető, még ha esetlen is.

Az anyai ágon féltestvérek csak ugyanolyan fokú rokonságban vannak genetikailag, mint az unokatestvérek, akiknek a házasodása pár évtizede még engedélyezett volt (lehet, hogy most is az). Ha van a családban öröklődő betegség, akkor nagyobb eséllyel jelenik meg a gyereknél (de ez akkor is előfordulhat, ha nem rokonnal házasodsz). Ahhoz, hogy beltenyészetről lehessen beszélni, évtizedeken át kell egymás közt házasodni egy családnak, egyetlen ilyen alkalom még nem növeli meg annyira a kockázatot. Amivel számolni kell, az a társadalom elítélése, mert már bocs, de r0hadt gusztustalan.

2013. okt. 25. 02:11
 19/21 A kérdező kommentje:

Elmondom hogy láttam egy filmet amiben ez volt és nem akartam hinni a szememnek!

Most rám fogtátok hogy nekem vannak ilyen elgondolásaim, amikor nem egyesszám első személyében tettem föl a kérdést!

A válaszokból az derült ki hogy nem lehet egészségesen érdeklődni a genetikai tudományok után nyilvánosan mert az emberek nagy részének előítéletei vannak az extrém tudományokkal szemben!

Ha most azt tettem volna föl hogy megtermékenyített a testvérem most milyen válaszok érkezhettek volna!

Mert jelen válaszolók szavaiból arra tudok következtetni hogy a kérdésemből ezt vonták le mint tartalom!

2013. okt. 25. 12:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Én meg elmondom, hogy nem ez a baj. Hanem az, hogy képtelen voltál értelmesen feltenni egy tök egyszerű kérdést. Mondjuk a helyedben eleve nem a családi kapcsolatok, hanem a természettudományok témakörbe írtam volna, de végső soron mindegy.

Engem is érdekel a genetika, azonban kicsit komolytalanná tette a kérdésedet az, hogy egyszerűen értelmetlen volt a mondat, amit kiírtál.

Aztán például kiírtad, hogy "Mi okozhatja ezt?" -- Nos, mit? Mert írod, hogy "ezt", de nem írtad, hogy mi az.

Azt gondolom, hogy a probléma nem a válaszolókkal van, hanem azzal, hogy képtelen voltál rendesen, érthetően feltenni egy kérdést.

2013. okt. 25. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!