Mennyit tudsz költeni karácsonyra? Kb
Hello!
En kulfoldon élek.
Hat, nalunk van: a gyerekem ( o a legfontosabb, jatékokat szereténk neki venni), a férjem ( o mostanaban allandoan maratont fut, valo futos dolgot), van a sogorom, sogornom, azoknak 3 kisgyerek, meg az apos-anyos. Anyanak és ocsémnek nem kuldok haza ajandékot, mert a posta iszonyta draga, januarban hazamegyek és akkor adom at nekik. A sogoroméknak, aposéknak persze egyutt veszunk a férjemmel, 15 euroban maximalizaltuk fejenként a koltést, o altalaban a gyerekekkel foglakozik, és a felnottekkel, sogorom tanar, neki egy szép hataridonaplot szeretnék, sogornomnek pedig képet, vazakat ( van itt egy bolt ahol 3 euroért isteni képeket, dekoracios dolgokat vehetunk), ugyanis nemrég vettek uj hazat.Aposnal, anyosnal nem tudom, megvan mindenuk, annyi pénzuk van, de tudvan, hogy két éve az elso kozos karacsonyunkkor egy darab konyharuhat!!! kaptam ajandékba,tavaly meg egy zsalyas tusfurdot ( ez kivaloan funkcionalt wc tisztitasra :D), majd még meglatom...
A kommentelo elotti, 16.38 as vagyok...Tudjatok mi baj? Az, hogy ezt a ****** karacsonyt egy ideje mindenhol egyenlové tették a koltekezéssel, itt mar régen nem arrol van szo, hogy esetleg régi rokonok eljonnek , beszélgetunk, eszunk valami unnepibb ételt , vagy pedig csak a csaladdal vagyunk el, tévét nézve, nosztalgiazva, neeeeeeem, vegyél, vegyél, vegyél ajandékokat!!!Eskuszom, a hanyinger kerulget, itt mar november elején , hacsak egy diszontba bemész, ott tancikal neked a télapo, mindenfele girlandok, égok, kutyafulék....Mar egy halom ajandékkatalogust dobtak be a postaladaba, ez egyszeruen borzaszto szerintem!!!Mégcsak el sem felejthetjuk igy, hogy tobb mint egy honap mulva karacsony :)
Es sajna, akarva-akaratlanul is mindannyiunkat beszippant ez a nagy karacsonynak nevezett marketingfogas, barmennyire nem akarjuk...
15:29 vagyok újra :)
Nos, a kézügyességem eléggé jó, mivel grafikus vagyok, de nem akarok ilyesmit adni Neki,nem tartom hülyeségnek, csak nem tudom...nekem ez nem különleges egyszerűen ezért.
Ezüst karkötőt-nyakláncot szerettem volna inkább de lehet nem lesz belőle semmi :(
nagyieknak a hagyomanyos kezzel keszitett naptar, kb 500 FT.
anyu+apu osszesen kb 4000FT, de ezt felezzuk a tesommal
teso 1500-2000 FT
legjobb baratno: 4000FT
baratom: 4000FT de inkabb a kreativ es szemelyes ajandekon a hangsuly az meg 1000FT alatt van, a tobbi csak "kellek"
haver (2db) 2*1000FT
osszesen remelem meguszom 15000 FT-bol. igyekszem vmi szemelyes ajandekot kitalalni ami olcsobb es jobb mintha vasarolnek vmi meregdraga xart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!