3.babánkat várjuk karácsonyra,mi a saját gyerekeinknek veszünk 1-1 játékot max.2-2000 ft értékben.A szűk rokonságnak kb.500.-/fő összegből oldjuk meg az ajándékozást:)Pl:egy jobb kávé,csoki,képregény(kisfiúnak),tusfürdő,sampon...stb
Így kb.10.000Ft-ot fogunk költeni:(Tudnék többet is:)))
2009. nov. 12. 15:27
12/31 anonim válasza:
Lehet, hogy még barátomnak sem tudok majd venni semmit, és ez bánt a legjobban, mert mi itthon nem nagyon szoktunk ajándékozni.Vagy egy kis félretett pénzem, de munka nélküli vagyok, és most beiratkoztam egy tanfolyamra, ami 120 ezerbe kerül, ha nem tudok támogatást szerezni rá kölcsön kell kérnem, amit nagyon nagyon szégyellek már így is,plusz az én kb. 40 ezrem :(
Nagyon bánt a dolog, hogy semmit nem tudok majd adni annak, akit a legjobban szeretek :( :( :(
2009. nov. 12. 15:29
13/31 anonim válasza:
Javaslom az 1Eurós boltokat, persze abból se mind jó. Az a jó ahol tényleg MINDEN 290 Ft. Van egy ilyen bolt ami nagyon jó, azt tudom javasolni, mivel nem írhatom be, mert az reklámozás, akit érdekel, az írjon egy mailt és megadom a címét. Budapesten van, megjegyzem.
nagyon szép dolgokat lehet ott kapni ennyi pénzért. barátnőm elhozott volna egy halom dolgot mikor ott jártunk :D
2009. nov. 12. 15:30
14/31 anonim válasza:
15:29,írj neki egy kedves levelet,amiben kiöntöd neki a szíved,és elmondod neki,mennyire fontos a számodra,és hogy mennyire szereted,akár rajzolhatsz is ,ha jó a kézügyességed.Mellé egy szelet,vagy egy tábla olcsóbb,de finom csoki.Ha igazán szeret,ennek is örülni fog!
2009. nov. 12. 15:32
15/31 anonim válasza:
Még valami én sem kérek semmit karácsonyra,és jó lenne, ha tényleg nem vennének , mert nem érezném fairnek, ha én nem tudnék semmit viszont adni :(
a tanfolyamos vagyok :(
2009. nov. 12. 15:34
16/31 anonim válasza:
Hát nem túl sokat,nagyon a minimálisra lesz csökkentve minden kiadás,akkortájt születik a kisbabánk,most minden körülötte forog :) Egyébként szoktunk ajándékozni,de most biztosan megértik majd a rokonok,hogy idén inkább kihagyjuk...
2009. nov. 12. 15:35
17/31 anonim válasza:
Az egyik internetes oldalon,vat...,sok mindent nagyon olcsón lehet venni,igaz van ami kicsit használt,de érdemes ránézni erre a lapra.
18/31 anonim válasza:
én a zsebpénzemből veszek főként személyre szóló holmikat mindenkinek. :) általában 10-15 ezerből ki szoktam jönni, de ki tudja mi lesz most, hogy megemelték az áfát. ;)
16/L
19/31 anonim válasza:
15:29-es: csinálj neki magad valamit! Sok idő, de megéri. Nemrég voltam olyan kiállításon, ahol mindenféle "szemétből" alkottak, és lett jópár olyan, hogy csak lestem. Már előre gyűjtöm a mindenféle lehetséges alapanyagokat (gyufásdoboz, sörösdoboz-fül, mindenféle színes papírok). Ha van türelmed, vegyél sok gyufát és ragasztót (abból nem kell sok :) ) és abból építs valamit. Ha tudsz kötni, egy sapka-sál, amit te csináltál, jó lehet, ha nem tudsz, akkor csak simán a sál (a lustakötést kb 10 perc megtanulni). Csak ne add fel, keress ötleteket! Ezeknél csak az a lényeg, hogy mielőbb neki kell állni, mert időigényesek. De ha pár napig nézelődsz a neten, tuti találsz valami jót. Esetleg könyvesboltban bele lehet lapozni mindenféle kézműves könyvekbe, onnan is meríthetsz ötleteket!
20/31 anonim válasza:
én ahol mi lakunk nem tudok olyan 1 euros boltot Csongrád megye,a vat...on szét néztem de nem tudom igazán mit is kéne ami olcsó és örömet okoz a ygerekeknek! a 3 gyerekes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!