Kezdenétek kapcsolatot olyan férfival, aki nyitott házasságban él a feleségével?
nem tudnam elviselni eloszor velem szeretkezik majd az asszony melett ebred vagy alszik.
Egy hazas ferfiaz foglalt es nem party nekem soha
Nekem volt ilyen kapcsolatom. Állítólag többszerelmű igényűek, a nőnek is van még egy szerelmi kapcsolata, és kell neki még, hogy a férfi élete is teljes legyen a két szerelmi kapcsolatával, és engem vártak már a csapatba.
Az elején megállapodtunk, hoyg a feleség szájából fogom hallani ugyanezt a sztorit. végig úgy ment a dolog, hogy üzent nekem a feleség, meg ilyenek. Eltelt úgy fél év, hogy nem hallottam tőle, és én elkezdtem forszírozni ezt.
A férfi ekkor visszautsította az igéreteit. a feleséggel mailt váltottam, amiből kiderült, hogy semmi nem igaz.
Azóta sem vagyok túl rajta.
6: Ez nem így van, nem azt, amit akar, hanem amiben megállapodtak.
2: Nekem igényem a többszerelmű férfival való kapcsolat, de ne legyen házas, mert az úgy nem tisztességes a felekkel, vagy legalábbis a külvilágnak (pl. szülőknek) hazudnak, és az szintén a nem becsületes kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!