Szép karácsony? Ötletek?
Esetleg készíthetsz adventi naptárat (apróságokkal), amit esténként együtt bontotok ki a pároddal.
Nekünk adventi koszorúnk is szokott lenni, advent vasárnapjain este együtt meggyújtjuk a soron következő gyertyát, leülünk és beszélgetünk kicsit mellette. Hangulatos :)
Egyik évben úgy alakult, hogy december 23-án este álltunk neki ajándékokat csomagolni a szülőknek, testvéreknek stb., aztán a csomagoláshoz meggyújtottunk egy csomó teamécsest, feltettünk háttérzenének egy CD-t (orgona-muzsika volt, mert a Jingle Bellsből addigra elegünk volt hála a rádióknak, bevásárlóközpontoknak), csomagolás közben is beszélgettünk, teát főztünk, egy narancsba szegfűszeget szurkáltunk, hogy jó illat legyen - annyira jól éreztük magunkat hogy ebből aztán hagyomány lett az évek során.
Apróságokkal, egy kis lassítással, szépen fokozatosan karácsonyi hangulatba lehet kerülni decemberben :)
Szia
Hat nem tudom hogy milyen otletekkel tudnalak meg megorvendeztetni....szerintem a lakas feldiszitese mar alapbol megdobja a hangulatot.
En vilageletemben utaltam a karacsonyt, mert nalunk a rohanasrol, a "Mariskaneninek is kene meg venni gyorsan valamit egy 500asbol", apam lereszegedett es balhezott, a csalad veszekedett, szal errol szolt.Mat hetekkel elotte gyomoridegem volt.Mikor elkoltoztem otthonrol nem is unnepeltem, mert egyszeruen egy rossz emlek volt.Egeszen tavaly karacsonyig.
Mar a parommal vagyunk ketten, de megegyeztunk hogy mi nem veszunk semmit karira, hanem inkabb valahogyan mashogyan "ajandekozzuk" meg egymast.Szal tavaly karikor megkertem vegyen egy csirket amit delutan elkeszitunk, erre a kis szerelmem haza allitott ket db icipici pipimell filevel. :D hat mivel addigra minden zarva volt igy carbonara spagetti volt a karacsonyi menu.MAsnap minden zarva volt igy tojasrantottat ettunk...DE!!! ez volt eddigi eletem legszebb karacsonya, mert 3 napig folyamatosan egyutt voltunk,DVDztunk, setaltunk,borozgattunk,beszelgettunk, tarsasoztunk, agybol mesefilmet neztunk :) es igazan a szeretetrol szolt.
Alig volt penzunk igy egy 2000Ftos karacsonyfank volt amin 3 db gomb es egy 100ftos ego volt, de nagyon szep volt (mindent utolso nap delutan vettem meg amikor az arusaok szinte ingyen adtak csak hogy ne mradjon rajtuk)
Szoval ha szeretet van akkor nem kell sokat szervezkedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!