A családom tagjai gyakran bejárnak a szobámba ami nagyon idesít. Hogy küldjem ki őket hogy ne haragudjanak?
Figyelt kérdés
kéne egy kis magánélet...2008. júl. 6. 14:40
2/7 A kérdező kommentje:
ők cigiznek és ha énis szivaroznák vagy cigiznék kiküldenének az udvarra
2008. júl. 6. 18:34
3/7 anonim válasza:
Legjobb dolog ebben az esteben az egyenes beszed de azert szamolj vele, hogy elofordulhat, hogy elkezdenek cikizni - ez ertelmi szinttol is fugg na es attol mennyire kepes az ember a masikat respektalni.
Haragszanak vagy sem, tiszteletben azert tarthatnanak...az ugyanis nem jar se fizikai sem lelki fajdalommal.
4/7 anonim válasza:
szerezz be egy kulcsot az ajtóhoz!
5/7 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, én azt csináltam, hogy készítettem1papírt,amit kiraktam az ajtómra, hogy léci kopogj, vagy most ne zavarj! Mielőtt kiraktam tájékoztattam őket finoman, hogy ez mi akar lenni, mondjuk nekem az volt az indíték, hogy igaz még akkor nem pasiztam, de ahogy rám nyitottak mindig úgy megijedtem, s ez már nagyon idegesített.Bevált, ha normálisak elfogadják kérésed, megtanulják!
6/7 anonim válasza:
az én szobámba is állandóan bejárnak..minden 1es alkalommal figyelmeztetem őket hogy legalább kopogjanak.........igaz csak anyám ilyen apám csak hülyeségből szokott néha bejönni :D ráadásul van olyan h a zaneétől nem hallom ha bejött valaki:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!