A nevelöapám mindig simogatni akar meg fogdos. Ha jelzem a tegyesznél akkor elvesznek? De akkor a ruhakat laptopotbott kell hagyjam amit tölük kaptam? Ideiglenesen vagyok naluk. Mutana az otthonba raknanak vissza? Na azt meg nem akarom
Azt azért nem mondod komolyan ugye, hogy mérlegre teszed, hogy a laptopért eltűröd a simogatását?
Mert ez, biztos nem tudod, de így van, alaplépés a prostiság felé.
Már többen kérdezték, én is megteszem: hol simogat, milyen körülmények között, vannak-e ott mások is. Nem lehet, hogy arról van szó, hogy ő még kislánynak, gyermeknek tekint, és úgy simogat, mint egy apa a gyermekét?
Nem mindegy ám, mert ha te félreérted őt, holott nincs sötét szándéka, akár tönkre is teheted egy életre, ártatlanul.
Ez valami elképesztő!
És ez csak rosszabb lesz, mert van egy bizonyos etnikum, aki sorozatban gyártja a gyerekeket, akik aztán otthonba kerülnek és a történet szépen burjánzik tovább.
Úristen... Azt hiszem, a nevelőanyádnak kellene elmondanod.
És amit az otthonban csinálnak a nagyok, nem lehet jelenteni senkinek?
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem lehet ezt az egészet megírni valakinek, vagy tv-nek és felszámolni, bekamerázni a helyet.
Gusztustalan ez az egész és felháborító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!