Szeretném a véleményeteket kérni! Ebben a helyzetben Ti mit tennétek?
1,5 éve vagyunk házasok a férjemmel. 5 éve vagyunk együtt. Van egy 1 éves gyönyörű kisfiunk.
A problémám a következő!
Mikor teherbe estem, tavaly január...azóta alig voltunk együtt úgy... talán két kezemen tudnám megszámolni. A férjem tavaly október óta nem dolgozik.(mert felmondott, nem elküldték......)úgy kellett könyörögnöm neki, hogy menjen be a munkanélkülibe, legalább azt fizessék neki... addig az én gyesemből, meg a családiból éltünk. Nagy nehezen rászánta magát, most kap 34.000Ftot....ennél még az én pénzem is több, amit a kicsi után kapok....
A pénz csak úgy folyik ki a keze közül, napi 2 doboz cigit elszív....állandóan a számítógép elött ül, és játszik...a befizetetlen csekkek sorakoznak, víz, villany, gáz...arra nem hajlandó, hogy bediktálja az óra állást....
NAGYON KÉRLEK, ADJATOK TANÁCSOT!!!!
Tudom, hogy nem rám vonatkozik, de azért én mégis reagálnék rá...
Egyetemre jártam, van saját házunk, felújított, nincs rajta banki hitel....semmi jelzálog nincs.van egy autónk, azon sincs hitel. (egy nagyobb összeget kaptuk, azon vettük) ( vagyis igazából én kaptam, őt egy nagyon kicsi rész illette meg a pénzből...)
A kisgyerek jó helyre érkezett....csak az apja egy lusta...tavaly otthagyta a jól fizető állásást( havi 130.000ft!!!!)
Az oké, hogy félsz lépni.. Addig, amíg zavar az ötlet, hogy racionálisan végiggondold a helyzeted.
Van egy ember, akitől van közös gyerek, de se te, se a gyerek nem érdekes annyira, mint a számítógép, így inkább beállt /ült/ nagytesónak a fia mellé. Ennélfogva, mint kétgyermekes anya, el kellene kezdened társat keresni, kérdés találsz-e olyat, aki mindkét fiadat el tudja fogadni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!