A férjem pofon vágott a mai veszekedésünk után, Soha nem ütött még meg engem. Szakítsak vele többször is megcsinálná? Az a gond hogy nagyon szeretem, persze ezt ő meg is bánta. Mi tévő legyek? 26L
én is 5 éve vagyoka párommal,és idén elöször ö is nekem jött.aztán gonoltam én i hoyg jo több ilyen nem lesz biztos....dehogynem.aztán egyre többször kaptam pofont..persze egy pofon szerinte nem verés.
ugyhogy nyugodj bele,leszz folytatás.
Nagyon nehéz dolog együtt élni. Gépkocsit sem vezethethetsz jogosítvány nélkül. Kár, hogy a házassághoz, és a gyerekszüléshez és neveléshez nem kell jogosítvány. Itt tanulhatsz néhámy dolgot arról, hogy hogyan kell vitatkozni és hogyan nem. A jelenetek között próbáld a saját helyzetedre illőt megtalálni. Próbáld azt is megtalálni, mi által lehet kölcsönösen megérteni egymást. Mindkét félnek van tanulnivalója.
A másik pedig arról, hogy mit hoztatok esetleg a gyerekkorból.
Találkoztam már olyan nővel, akit valószínűleg így csendesítenék el, ha más nem marad. És nem azért, mert "ki meri mondani az igazat", ez csak a kényszeres savazó szemszögéből tűnik így. Azért, mert sértő, tiszteletlen, irracionális, ilyesmi. Szerencsére a legtöbb embernek el tudtam eddig igen higgadtan mondani, hogy még előrébb is lennénk, ha az utóbbi egy-két mondatát megtartja magának.
Ezzel nem állítom, hogy a nők provokálják stb. Persze az olyanok, akik már pörkölnének ide, szinte biztos, hogy ilyen kis dráma szakosok. Az állításom annyi, hogy még én, aki az embereket nyugtatja, bizonyos helyzetekben csapnék, mert jól tudom, hogy akad olyan 24/7 irritáló pitsa, aki követeli, még ha nem is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!